Alderweireld zou komst Blind toejuichen: 'Maar ik weet daar nul komma nul vanaf'

door BadembaBarrie 3

Bron MIDMID MONDIAL

Alderweireld zou komst Blind toejuichen: 'Maar ik weet daar nul komma nul vanaf'

door BadembaBarrie 3

Bron MIDMID MONDIAL

Laatst geüpdatet

Toby Alderweireld ziet Daley Blind graag naar Royal Antwerp FC komen. Dat vertelt de oud-Ajacied en aanvoerder van de Vlaamse club in de podcast MIDMID MONDIAL van Play Sports. Alderweireld zegt van een potentiële deal tussen Blind en zijn club echter niets af te weten.

Dat er zo openlijk gespeculeerd wordt over de toekomst van Blind, ligt ook Alderweireld niet lekker. 'Ik vind dat heel vervelend voor hem', stelt de verdediger. Zelf kan hij in ieder geval niets zeggen over een mogelijke hereniging. 'Ik weet daar echt nul komma nul vanaf. Helemaal niets.'

Alderweireld zou een potentiële komst van Blind naar Antwerpen dus wel toejuichen. 'Ik zou het wel leuk vinden', stelt hij. Dat heeft meerdere redenen, licht Alderweireld toe. 'Ik vind het een hele goede voetballer en ik heb vroeger met hem in de klas gezeten in Amsterdam.'

Blind naar verluidt transfervrij weg

De uitspraken van Alderweireld volgen op de berichten dat Blind een transferverzoek heeft ingediend bij Ajax. Dat verzoek zou de club hebben gehonoreerd, wat betekent dat potentieel geïnteresseerde clubs de linkspoot zonder transfervergoeding op kunnen halen. Royal Antwerp zou dichtbij de komst van Blind zijn, maar officiële bevestiging vanuit één van de betrokken kampen is vooralsnog uitgebleven.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.