'Ajax voelt zich moreel verplicht met Álvarez mee te denken'

door NielsOpdam 116

Bron De Telegraaf

'Ajax voelt zich moreel verplicht met Álvarez mee te denken'

door NielsOpdam 116

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax voelt zich moreel verplicht om mee te denken met Edson Álvarez. Dat schrijft De Telegraaf vrijdagavond. De Amsterdammers wezen een transfer naar Chelsea op de deadline day af, maar volgens de krant is Ajax bereid om in de winter mee te werken aan een vertrek van de Mexicaan.

'Binnen Ajax wordt inmiddels nagedacht hoe Alvarez een beter gevoel kan worden gegeven', schrijft De Telegraaf. 'De clubleiding trapte de Mexicaanse international op zijn ziel door Chelsea, dat vijftig miljoen euro op de middenvelder bood, resoluut de deur te wijzen. In Londen kon Alvarez de duurste Mexicaanse speler ooit worden en in vijf jaar tijd ruim 50 miljoen euro bij elkaar voetballen.'

Volgens De Telegraaf voelt Ajax zich 'logischerwijs moreel verplicht met Alvarez mee te denken'. 'Dat kan door mee te werken aan een wintertransfer of een overstap in de volgende zomer, waarvoor nu al afspraken kunnen worden gemaakt.' Een wintertransfer van Álvarez behoort dus tot de mogelijkheden. 'Ik denk dat daar de komende dagen al met Chelsea en met de speler over gesproken gaat worden', voegt Mike Verweij nog toe in de Kick-off Podcast.

'Hamstra en Huntelaar kunnen laten zien dat ze Álvarez mooie toekomst gunnen'

Daarbij wordt gekeken naar de technische leiding, bestaande uit Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar. 'Na het botte "nee" op de deadline-dag kunnen technisch manager Gerry Hamstra en diens rechterhand Klaas-Jan Huntelaar laten zien dat ze hem wel een mooie (voetbal)toekomst gunnen. De Latino’s Antony, Martinez en Tagliafico wél laten gaan en hem niet, is voor Alvarez onverteerbaar.'

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!


Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.