'Ajax werkt niet mee aan transfer van balende Warmerdam naar NAC Breda'

door Cristian de Jong 60

Bron BN DeStem

'Ajax werkt niet mee aan transfer van balende Warmerdam naar NAC Breda'

door Cristian de Jong 60

Bron BN DeStem

Laatst geüpdatet

Donny Warmerdam zal deze winter niet vertrekken naar NAC Breda, zo meldt BN DeStem. De Amsterdammers willen de middenvelder niet laten vertrekken naar Brabant en zodoende lijkt het erop dat Warmerdam in Amsterdam zal gaan blijven.

Dat NAC interesse had in Warmerdam was al langere tijd duidelijk. De Ajacied wilde zelf ook graag meewerken aan een overgang, maar een transfer lijkt er dus niet in te zitten. De Brabanders zouden niet kunnen voldoen aan de vraagprijs van tweehonderdduizend euro, weet BN DeStem.

Daarnaast zou Ajax ook personele problemen hebben. De middenvelder was er echter al uit met NAC voor een contract voor tweeënhalf jaar, maar dat lijkt nu dus niet door te gaan. NAC staat momenteel elfde in de Keuken Kampioen Divisie en zou zich dan ook graag willen versterken met nieuwe aankopen.

NAC Breda schakelt snel

Nu de komst van Warmerdam niet meer realistisch lijkt moet de ploeg uit Breda op zoek naar een andere potentiële aanwinst. BN DeStem weet dat NAC al snel is gaan schakelen na het afketsen van de transfer van Warmerdam. Namen worden echter niet genoemd.

Weet Davy Klaassen tegen FC Volendam voor het tweede duel op rij te scoren? Zet in en verdien 3,40 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.