'Ajax trekt Damian van der Vaart aan; middenvelder sluit aan bij O18'

door Bram Bark 76

Bron Ajax Youth Academy

'Ajax trekt Damian van der Vaart aan; middenvelder sluit aan bij O18'

door Bram Bark 76

Bron Ajax Youth Academy

Laatst geüpdatet

Ajax heeft Damian van der Vaart aangetrokken, zo meldt Ajax Youth Academy op X. De zoon van oud-Ajacied Rafael van der Vaart sluit aan bij O18. Van der Vaart komt over van het Deense Esbjerg FB.

De transfer van de middenvelder hing al een tijdje in de lucht. Van der Vaart was al rond met Ajax; het was enkel nog wachten op het moment dat ook de twee clubs eruit zouden komen. Dat is nu dus het geval en zodoende kan Van der Vaart zich gaan melden in Amsterdam. De hoogte van de transfersom wordt niet genoemd. De zeventienjarige had bij Esbjer FB nog een contract tot en met het einde van 2023.

De zeventienjarige is een huidig international van Nederland O17. Ajax heeft de komst van Van der Vaart nog niet officieel bekend gemaakt. Morgen begint de competitie voor Ajax O18 met een uitwedstrijd tegen Sparta O18. Dat duel lijkt voor de aanwinst nog te vroeg te komen.

Denk jij dat Ajax en Fortuna Sittard gelijk staan in de rust, maar Ajax uiteindelijk wel wint? Zet in en krijg 4,90 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.