Ajax trainde met dertien man in aanloop naar Utrecht

door Robin Ridder 104

Bron De Telegraaf

Ajax trainde met dertien man in aanloop naar Utrecht

door Robin Ridder 104

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax trainde in aanloop naar de wedstrijd tegen FC Utrecht met dertien man, zo meldt De Telegraaf. Vanwege het drukke programma en de frisheid van de selectie had John van 't Schip zijn spelers in eerste instantie vrij gegeven. Een deel van de spelers heeft uiteindelijk dus wel getraind.

Een deel van de selectie gaf er de voorkeur aan met Van ’t Schip en de assistenten Michael Valkanis, Hedwiges Maduro en Said Bakkati toch het veld op te gaan. Uiteindelijk kwamen de vier keepers Diant Ramaj, Jay Gorter, Geronimo Rulli en Remko Pasveer en de spelers Kenneth Taylor, Sivert Mannsverk, Kristian Hlynsson, Jordan Henderson, Tristan Gooijer, Borna Sosa, Ahmetcan Kaplan en Jorrel Hato in actie. Steven Bergwijn was nummer 13 en verrichtte loopwerk, terwijl Steven Berghuis en Brian Brobbey intensief door de medische staf werden behandeld. Josip Sutalo is geblesseerd.

Rust vanwege druk programma

De Ajax-trainer was van mening dat zijn ploeg rust kon gebruiken vanwege het drukke programma van de laatste weken. De trainer sprak over het belang van de frisheid van de selectie. 'In de komende drie weken hebben we opnieuw een druk programma en weinig tijd om de spelers fysiek rust te geven. Vanuit een aantal jongens kwam het initiatief om toch te trainen, dat is mooi om te zien', geeft Van 't Schip aan in aanloop naar het duel met FC Utrecht.

Heb je al een TV-aanbieder voor het F1-seizoen van 2024? Bekijk de opties hier. Of bestel rechtstreeks bij Viaplay of F1TV.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.