Ajax start tegen PEC Zwolle met testen van nieuw resale platform

door Bart Veenstra 32

Bron Ajax Life

Ajax start tegen PEC Zwolle met testen van nieuw resale platform

door Bart Veenstra 32

Bron Ajax Life

Laatst geüpdatet

Ajax gaat rondom het thuisduel met PEC Zwolle een test doen met het nieuwe resale platform. Dat meldt Ajax Life dinsdagmiddag. Via de Ajax-app konden seizoenkaarthouders hun ticket al delen, maar de wens voor een kaartenmarkt bleef aanwezig.

Vaak zijn alle kaarten voor thuiswedstrijden van Ajax uitverkocht en toch zijn er geregeld lege plekken te zien. Via het resale platform hoopt Ajax dit probleem nu grotendeels op te kunnen lossen. Seizoenkaarthouders die niet naar een wedstrijd kunnen komen, kunnen vanaf volgend seizoen hun kaartje te koop zetten.

Rondom het thuisduel met PEC Zwolle start Ajax met het testen van het resale platform. Seizoenkaarthouders met een plek op de eerste ring Noord of Oost kunnen hun stoel aanbieden. In de Ajax-app komt er een optie waar je naast het delen van je ticket ook op de knop resale kunt klikken.

Hoe werkt het?

Zodra een seizoenkaarthouder deze optie heeft geselecteerd, verdwijnt het mobiele ticket uit je account en wordt het ticket aangeboden op de resale-verkoop via Ajax.nl/resale. Als de kaart verkocht is, krijgt de seizoenkaarthouder via de mail bericht. Diegene krijgt dan binnen vijf werkdagen retourbetaling. Dat bedrag is gebaseerd op 75 procent van 1/17e van het seizoenkaartbedrag.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.