'Ajax richt blik wederom op het binnenhalen van Wijndal en Bergwijn'

door Bart Veenstra 212

Bron Algemeen Dagblad

'Ajax richt blik wederom op het binnenhalen van Wijndal en Bergwijn'

door Bart Veenstra 212

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Ajax heeft de blik weer gericht op het mogelijk binnen halen van Steven Bergwijn en Owen Wijndal. Dat schrijft het Algemeen Dagblad vrijdagochtend. De landskampioen heeft volgens de ochtendkrant flink wat doelwitten omcirkeld, al hebben die doelwitten wel een prijskaartje om hun nek hangen.

Het Algemeen Dagblad schrijft Ajax Wijndal op de korrel heeft als nieuwe linksback. 'AZ verkoopt de international, die op zijn beurt dolgraag naar Amsterdam wil, nog altijd liever niet aan Ajax. AZ kan echter geen kant op als Ajax bereid blijkt de ontsnappingsclausule te activeren', weet de krant.

Daarnaast hoopt Ajax ook in de komende transferperiode op het binnenhalen van Bergwijn. Ajax waagde in de winter al een poging voor de aanvaller van Tottenham Hotspur. 'Een nieuwe poging wordt verwacht', schrijft het Algemeen Dagblad.

Verder hoopt Ajax ook op de definitieve terugkeer van Brian Brobbey. De spits wordt sinds de winterstop gehuurd van RB Leipzig, maar als het aan Ajax en Brobbey zelf ligt, speelt hij ook volgend seizoen in Amsterdam. 'De gesprekken met RB Leipzig lopen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.