[Update] Officieel: Ajax-target Wijndal verlengt tot 2024 bij AZ

door Jesse ter Haar 120

Bron De Telegraaf

[Update] Officieel: Ajax-target Wijndal verlengt tot 2024 bij AZ

door Jesse ter Haar 120

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax-target Owen Wijndal heeft met AZ een mondelinge overeenkomst bereikt over het verlengen van zijn contract tot de zomer van 2024. Dat meldt De Telegraaf vrijdagochtend. De krant schrijft dat de linksback binnenkort zijn handtekening zet onder het contract.

De Telegraaf schrijft dat AZ met de contractverlenging van Wijndal een grote slag slaat. De verdediger stond in Alkmaar nog tot 2023 onder contract en zodoende zou hij na dit seizoen zijn laatste contractjaar ingaan. Op die manier dreigde een transfervrij vertrek in de zomer van 2023. Dat is nu voorkomen door technisch directeur Max Huiberts.

Bij AZ is Wijndal dit seizoen aanvoerder en steunpilaar, al is een vertrek in de komende zomer nog altijd niet uitgesloten. 'Maar in dat geval ontvangt AZ wel de hoofdprijs', aldus De Telegraaf.

Wijndal op lijstje bij Ajax

Het is geen geheim meer dat Wijndal bij Ajax op het lijstje staat. Na dit seizoen vertrekt Nicolás Tagliafco zo goed als zeker bij de Amsterdamse club en de kans is groot dat Ajax een nieuwe linksback zal willen aantrekken. Dat Wijndal bij Ajax op het lijstje staat werd onlangs nog bevestigd door trainer Erik ten Hag.

Update - 17.15 uur (18 maart 2022) - Officieel: Ajax-target Wijndal verlengt tot 2024 bij AZ

Owen Wijndal heeft zijn contract bij AZ officieel verlengd, zo maakt de club bekend via de eigen website. De aanvoerder van de club staat bij Ajax op een lijstje voor de linksbackpositie, maar zijn komst zou nu dus nog ingewikkelder worden. De club uit Alkmaar zal een behoorlijke vergoeding verlangen voor het overnemen van zijn diensten. Wijndal liet na zijn contractverlenging weten afspraken gemaakt te hebben met de club om beide partijen te helpen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties