Ajax presenteert 3rd casual collectie met nieuwe t-shirts, sweaters en broeken

door NielsOpdam 28

Bron Ad

Ajax presenteert 3rd casual collectie met nieuwe t-shirts, sweaters en broeken

door NielsOpdam 28

Bron Ad

Laatst geüpdatet

Ajax heeft de 3rd casual collectie gelanceerd, die is geïnspireerd op het derde tenue van het seizoen 2023-2024. Deze nieuwe collectie bestaat uit diverse kledingstukken, zoals t-shirts, sweaters en broeken.

Het Ajax-t-shirt 3rd diamond is beschikbaar in seniormaten, maar ook in juniormaten. Het shirt heeft een zwarte kleur met zilveren details op de mouwen en in de kraag. Op de achterkant van het shirt staat in het zilver de tekst: 'Ajax Amsterdam, City of Diamonds'. Op de voorkant van het shirt staat uiteraard het Ajax-logo. Wil jij het nieuwe t-shirt bestellen? Klik dan hier!

Er is ook een zwarte Ajax-hooded sweater te koop. Op deze sweater staat dezelfde tekst als op het t-shirt. Daarnaast zit er een capuchon op deze sweater. Naast de Ajax-hooded sweater bevat de collectie ook een Ajax-zipp sweater. Deze zwarte sweater heeft een hoge kraag en twee zaken met een rits. Uiteraard staat er ook op deze sweater de tekst 'Ajax Amsterdam, City of Diamonds'. Wil jij een nieuwe sweater toevoegen aan je kledingcollectie? Kijk dan hier!

Er is ook een Ajax-pants 3rd diamond!

Tot slot kun je ook een broek uit de 3rd casual collectie kopen. Op de Ajax-pants 3rd diamond staat het Ajax-logo in het zilver afgebeeld. Deze broek heeft twee zakken met een rits en is strakker of losser te maken met koorden aan de bovenkant van de broek. Je kunt deze broek in juniormaten en seniormaten bestellen. Klik hier om een Ajax-pants 3rd diamond te bestellen!

Bestel nu iets uit de nieuwe 3rd casual collectie van Ajax!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.