Ajax Open Dag gaat niet door, club organiseert Droomdagen en open training

door NielsOpdam 70

Bron Ajax

Ajax Open Dag gaat niet door, club organiseert Droomdagen en open training

door NielsOpdam 70

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Ajax kan opnieuw geen Open Dag organiseren, zo meldt de club woensdagmiddag op de clubwebsite. De Amsterdammers komen wel weer met de Ajax Droomdagen en daarnaast gaat de club ook een openbare training organiseren.

'Tot onze spijt is het niet haalbaar gebleken om een Ajax-waardige Open Dag te kunnen organiseren', schrijft de Amsterdamse club. 'Wij zullen ons uiterste best doen om volgend seizoen de traditionele Open Dag wel weer te kunnen organiseren.'

In plaats van de Ajax Open Dag komt de club weer met de Ajax Droomdagen. Op 2 en 3 augustus kunnen kinderen de loopbaan van een Ajax-speler doorlopen; van deelname aan de jeugdopleiding, het tekenen van je Ajax-contract, het debuteren voor Ajax 1 én scoren in de Johan Cruijff ArenA. Je kunt vanaf maandag 18 juli, om 14.00 uur, kaarten bestellen voor de Ajax Droomdagen in de online Ticketshop.

Open training tijdens eerste weken van seizoen

Daarnaast organiseert Ajax ook een openbare training. Tijdens het trainingskamp in De Lutte was er al een open training. 'In de resterende voorbereiding is het om diverse redenen helaas niet mogelijk een openbare training te organiseren. Tijdens de eerste weken van het seizoen is er wel weer een openbare training in Amsterdam. Deze training zal vrij toegankelijk zijn voor Ajacieden. Houd de website van Ajax in de gaten voor de laatste informatie', schrijft Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties