'Ajax om de tafel met Reiziger en Bogarde over toekomst'

door Bas Velzel 166

Bron De Telegraaf

'Ajax om de tafel met Reiziger en Bogarde over toekomst'

door Bas Velzel 166

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax gaat woensdag met Michael Reiziger en Winston Bogarde om de tafel om te praten over de toekomst. Dat weet De Telegraaf te melden. Beide assistenten hebben nog een contract voor een jaar in Amsterdam.

Reiziger en Bogarde waren al de assistenten van Erik ten Hag. De club gaat nu bespreken of er ook een toekomst in zit in een samenwerking met Alfred Schreuder. Het duo werkte niet samen met Schreuder toen hij zelf de assistent was van Ten Hag.

Matthias Kaltenbach

Het Duitse Kicker meldde eerder op woensdag al dat Schreuder ook op zoek is naar een nieuwe extra assistent, om de vertrekkende Mitchell van der Gaag te vervangen. Zijn oog is gevallen op de 37-jarige Duitser Matthias Kaltenbach met wie Schreuder al samenwerkte in zijn tijd bij TSG Hoffenheim.

Als Ajax mee wil werken aan de wensen van Schreuder zal het Hoffenheim wel een afkoopsom moeten betalen voor de diensten van Kaltenbach. Hij heeft nog een contract van één jaar bij de Duitsers. Of Hoffenheim wil meewerken aan een vertrek van Kaltenbach, die bijna zijn volledige trainerspapieren binnen heeft, valt bovendien nog te bezien. De Duitser wordt gezien als een 'constante factor' in de technische staf van het eerste elftal. Men weet echter ook dat Ajax heel aantrekkelijk is.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties