Ajax O18 neemt twintig spelers mee naar Glasgow voor Youth League-ontmoeting

door Gino Haverkamp 4

Ajax O18 neemt twintig spelers mee naar Glasgow voor Youth League-ontmoeting

door Gino Haverkamp 4

Laatst geüpdatet

Ajax O18 reist met twintig spelers af naar Glasgow voor de Youth League-ontmoeting met de leeftijdsgenoten van Rangers FC, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen. Onder hen Freek Entius, die zijn debuut maakt in de wedstrijdselectie van het hoogste jeugdelftal van Ajax. Verder ontbreken er enkele spelers, omdat ze maandag bij de wedstrijdselectie van Jong Ajax zitten.

Entius, normaliter actief bij Ajax O17, voegt zich bij Ajax O18 omdat de vaste doelmannen niet beschikbaar zijn. Tommy Setford is namelijk geblesseerd, terwijl Sten Kremers en Tom de Graaff zich voegen bij Jong Ajax, dat maandag tegen Willem II speelt.

De Graaff en Kremers worden daarbij vergezeld door enkele andere teamgenoten. Ook Gabriel Misehouy, Silvano Vos, Jaydon Banel, Olivier Aertssen, Mateja Milovanovic en Diyae Jermoumi gaan mee met Jong Ajax. Voor hen is dat geen verrassing, daar ze dit seizoen meer dan eens bij de selectie van het beloftenelftal zaten en ook gespeeld hebben onder coach John Heitinga. Oualid Ouagil ontbreekt ook bij Ajax O18. Dit vanwege een schorsing na het ontvangen van drie gele kaarten.

Het elftal van Frank Peereboom is al geplaatst voor de volgende ronde van de Youth League. Dinsdag om 15.00 uur trappen Ajax O18 en Rangers FC O18 af voor het laatste duel van de groepsfase van het jeugdtoernooi.

Volledige selectie Ajax O18

Mert Alegoz
Freek Entius
Paul Reverson
Nash Bijnoe
Rida Chahid
Tristan Gooijer
Jorrel Hato
Alvaro Henry
Chahine van Bohemen
Neal Viereck
Gerald Alders
Nassef Chourak
Olaf Gorter
Stanis Idumbo Muzambo
Rico Speksnijder
Yoram Boerhout
David Kalokoh
Raphaël Sarfo
Skye Vink
David Voute

Denk jij dat Ajax zich weet te plaatsen voor de Europa League door te winnen van Rangers FC? Zet in en verdien 1,85 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.