Ajax O18 met Vink, maar zonder Setford tegen PSV

door Thijs Zwagerman 4

Bron Ajax Showtime

Ajax O18 met Vink, maar zonder Setford tegen PSV

door Thijs Zwagerman 4

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Ajax O18 kan zaterdag in de belangrijke competitiewedstrijd tegen PSV beschikken over Skye Vink. De talentvolle spits kampte met wat fysieke klachten na de interlandperiode bij Oranje O17, maar is inmiddels weer helemaal hersteld. Dat geldt echter niet voor doelman Tommy Setford.

De zeventienjarige keeper, in de competitie de eerste doelman van Ajax O18, ontbrak afgelopen dinsdag ook al in de wedstrijdselectie voor het Youth League-duel met Napoli. Setford kampt met een lichte polsblessure en ook de wedstrijd tegen PSV zal zaterdag nog te vroeg komen voor hem.

Paul Reverson en Mert Alegoz zijn na het wegvallen van Kremers de overige keepers uit de O18-selectie, maar mogelijk doet Ajax O18 tegen PSV een beroep op Jong Ajax-doelmannen Tom de Graaff of Sten Kremers. De laatstgenoemde kreeg deze week een rode kaart tegen Napoli. De Graaff en Kremers mogen als dispensatiespelers nog uitkomen voor Ajax O18.

Belangrijke wedstrijd

Ajax O18 is dit seizoen uitstekend begonnen aan de competitie. Na vier competitieduels heeft de ploeg van trainer Frank Peereboom twaalf punten en daarmee is Ajax momenteel de koploper in de competitie. Zaterdagmiddag om 14:30 uur treffen de Amsterdamse talenten op De Herdgang runner-up PSV. De Eindhovenaren behaalden tot dusver drie punten minder dan Ajax. PSV O18 - Ajax O18 is zaterdag, evenals de overige wedstrijden van de Ajax-jeugd, live te volgen via de kanalen van Ajax Showtime.

Thijs Zwagerman (Twitter: @ThijsZwagerman | e-mail: t.zwagerman@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.