Ajax neemt het in poule Future Cup op tegen debutanten

door Robin Ridder 8

Ajax neemt het in poule Future Cup op tegen debutanten

door Robin Ridder 8

Laatst geüpdatet

Ajax neemt het in de poulefase van de Future Cup op tegen een aantal debutanten, dat meldt Ajax op de officiële website. Groep A bestaat uit Ajax en drie debutanten: Manchester City, Club Athlético Paranaense en Partizan FK. De winnaar van de afgelopen editie, FC Nordsjælland, zit in Groep B samen met Sporting Portugal, Anderlecht en Paris Saint-Germain.

Athlético Paranaense is een partnerclub van Ajax, wat het een interessant duel maakt. Het internationale jeugdtoernooi op sportcomplex De Toekomst zal plaatsvinden op 30, 31 maart en 1 april.

FC Nordsjaellend wist het toernooi vorig jaar te winnen en zal dit jaar voor de tweede keer meedoen. Voor Paris Saint-Germain is het de vijfde keer dat de club meedoet aan de Future Cup. Vorig jaar werden de Fransen zesde. Voor RSC Anderlecht is het, net als voor Ajax, de twaalfde deelname aan de Future Cup. De Belgen stonden vier keer in de finale en wonnen het toernooi drie keer.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.