'Ajax heeft belangstelling voor Club-directeur Mannaert, vertrek lijkt uitgesloten'

door Bart Veenstra 182

Bron Het Laatste Nieuws

'Ajax heeft belangstelling voor Club-directeur Mannaert, vertrek lijkt uitgesloten'

door Bart Veenstra 182

Bron Het Laatste Nieuws

Laatst geüpdatet

Ajax zou belangstelling hebben voor Club Brugge-directeur Vincent Mannaert. Dat meldt het Belgische Het Laatste Nieuws. Volgens het medium nam Ajax nog geen contact op en lijkt de interesse in Mannaert bovendien tevergeefs.

Ajax is op zoek naar een opvolger voor de vertrokken Marc Overmars en in die zoektocht is het dus uitgekomen bij Mannaert, zo weet Het Laatste Nieuws. Algemeen directeur Edwin van der Sar zou Mannaert goed kennen. Zij onderhandelden eerder over de transfers van Noa Lang, Ricardo van Rhijn en Stefano Denswil. Daarnaast zijn beide beleidsbepalers fel betrokken geweest bij de BeNeLiga-vergaderingen.

Sinds het vertrek van Overmars bij Ajax wordt het technische gedeelte van de club gerund door technisch managers Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar. Zij werken nu onder het toezicht van de Raad van Commissarissen, terwijl ze ook algemeen directeur Van der Sar in hun beslissingen mee moeten nemen.

Vertrek Mannaert bij Club Brugge uitgesloten

Een vertrek van Mannaert bij Club Brugge is volgens Het Laatste Nieuws echter uitgesloten. 'Net nu Club Brugge in een tijdelijke impasse is beland, komt de belangstelling van de Nederlandse recordkampioen qua timing bovendien ongelegen', schrijft men. Ajax zou naast Mannaert ook AZ-directeur Alex Kroes hebben benaderd, al was dat voorlopig zonder succes.

Bekijk hier de beste beste voetbal wedtips van dinsdag 3 januari!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.