Ajax geeft update over compensatie voor kaartenkopers en seizoenskaarthouders

door Melle Goekoop 8

Bron Ajax

Ajax geeft update over compensatie voor kaartenkopers en seizoenskaarthouders

door Melle Goekoop 8

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Ajax heeft een update gegeven over de verkochte kaarten voor de aankomende wedstrijden. Afgelopen vrijdag werd door het demissionaire kabinet aangekondigd dat tot 19 december de voetbalstadions leeg blijven. Voor Ajax betekent dit dat de wedstrijden tegen Willem II, Sporting Portugal en AZ in een lege Johan Cruijff ArenA worden gespeeld.

De supporters die kaarten voor deze wedstrijd hebben gekocht, krijgen van de club hun tickets vergoed en zullen later deze week meer informatie hierover ontvangen, meldt de club op zijn kanalen. Fans die een kaartje hebben aangeschaft voor het duel met Sporting CP in de UEFA Youth League kunnen tevens het aankoopbedrag terugverwachten.

De verkochte kaarten voor de wedstrijden van de Ajax Vrouwen en Jong Ajax worden daarnaast ook vergoed, waarover nog meer informatie per mail zal worden verstuurd. Het is nog onduidelijk wat voor compensatie seizoenskaarthouders zullen ontvangen, maar deze zullen binnen afzienbare tijd ook meer informatie hierover ontvangen.

Profiteer tot en met maandag van flinke Black Friday-kortingen in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties