'Ajax en PSV zien 'transfertarget' Danjuma naar Everton vertrekken'

door Bart Veenstra 36

Bron Fabrizio Romano

'Ajax en PSV zien 'transfertarget' Danjuma naar Everton vertrekken'

door Bart Veenstra 36

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Arnaut Danjuma lijkt zijn carrière niet te gaan vervolgen bij Ajax of PSV. Transferjournalist Fabrizio Romano meldt namelijk dat de Oranje-international op weg is naar Everton.

Volgens de Italiaanse journalist zijn het 'cruciale uren' voor Danjuma. De aanvaller, die nu nog uitkomt voor Villarreal, zal spoedig een beslissing moeten maken. Everton zou nu de grootste kans hebben om Danjuma in te lijven, zo weet Romano. Wel zijn er nog andere clubs in de race voor de aanvaller, al lijkt een medische keuring bij Everton al aanstaande. Donderdagavond ontbrak Danjuma in de wedstrijdselectie voor het duel met Real Madrid.

Waren ook Ajax en PSV in de race voor Danjuma?

Volgens verschillende media zouden ook Ajax en PSV in de race zijn (geweest) voor Danjuma. Mogelijk ziet Ajax Danjuma als een 'buitenkansje', terwijl PSV na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke (vertrekt zeer waarschijnlijk naar Chelsea) dringend behoefte heeft aan een nieuwe aanvaller.

Vrijdagmiddag geeft Ajax-trainer Alfred Schreuder een persconferentie en tijdens die bijeenkomst zal hij vermoedelijk ingaan op de transferplannen van Ajax. De trainer gaf eerder nog aan dat hij er graag een verdediger bij ziet komen.

Weet Ajax weer eens een zege te boeken door Feyenoord te verslaan in De Kuip? !

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.