'Ajax en Feyenoord nog altijd geïnteresseerd in Hutchinson; clubs wachten op duidelijkheid'

door Cristian de Jong 140

Bron The Mirror

'Ajax en Feyenoord nog altijd geïnteresseerd in Hutchinson; clubs wachten op duidelijkheid'

door Cristian de Jong 140

Bron The Mirror

Laatst geüpdatet

Ajax heeft nog altijd interesse in Chelsea-aanvaller Omari Hutchinson, zo weet het Engelse The Mirror. De international van Jamaica kwam dit seizoen op huurbasis uit voor Championship-club Ipswich Town, waarmee hij uiteindelijk promotie naar de Premier League wist af te dwingen. Ook Feyenoord hoopt nog altijd de vleugelaanvaller te strikken.

Eerder kwam Voetbal International met het nieuws dat Ajax en Feyenoord Chelsea-speler Hutchinson in het vizier hebben. De Jamaicaan zou wederom op huurbasis mogen vertrekken uit Londen, al is een permanente transfer niet uitgesloten. Dit omdat Chelsea zal moeten bezuinigen op de loonlijst. Niet alleen Ajax en Feyenoord hebben interesse in Hutchinson; de aanvaller kan ook genieten van belangstelling uit de Bundesliga. VfB Stuttgart en Borussia Mönchengladbach zouden de buitenspeler ook in het vizier hebben.

Nu komt The Mirror dus met het nieuws dat de 'Nederlandse grootmachten', in dit geval dus Ajax en Feyenoord, nog altijd geïnteresseerd zijn in de diensten van Hutchinson. De clubs wachten nu op duidelijkheid rond de toekomstplannen van de door Chelsea verhuurde speler. 'Een langer verblijf voor Hutchinson bij promovendus Ipswich Town lijkt vooralsnog uitgesloten', schrijft het Engelse medium verder.

Hutchinson van grote waarde in promotie Ipswich Town

Hutchinson had een groot aandeel in het team van Ipswich Town dat recent promotie naar de Premier League afdwong, door als tweede te eindigen achter Leicester City. Hutchinson kwam dit seizoen uit in 44 wedstrijden in de Championship. De aanvaller scoorde in deze wedstrijden tien keer, terwijl hij zesmaal aangever was.


De twintigjarige speler speelde in de jeugdopleidingen van Chelsea, Charlton Athletic en Arsenal om vervolgens in 2022 weer terug te keren bij Chelsea. Bij The Blues kwam Hutchinson tot dusver tot één duel in de Premier League en wordt zodoende dus ook niet als noodzakelijk gezien. Hutchinson heeft in Londen nog een contract tot medio 2025.

Meld je hier aan voor de EK-poule van Ajax Showtime en win mooie prijzen!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.