Advertorial: 7,50 keer je inzet terug als Klaassen de openingstreffer scoort

door admin 0

Bron Ad

Advertorial: 7,50 keer je inzet terug als Klaassen de openingstreffer scoort

door admin 0

Bron Ad

Laatst geüpdatet

Onderstaand artikel is een gesponsord artikel. Let op: je kunt je inzet verliezen, speel niet om je verlies terug te winnen. Blijf bewust spelen en om te gokken moet je ouder zijn dan 18 jaar! Heb jij het gevoel dat je gokverslaafd bent? Dan is het verstandig om de website van Jellinek te bezoeken.

Het Nederlands elftal speelt dinsdagavond de laatste kwalificatiewedstrijd voor het WK voetbal in Qatar eind 2022. Noorwegen is de tegenstander van dienst en een gelijkspel zal voldoen om plaatsing voor het toernooi te verzekeren. De leukste odds voor het duel vind je hier!

Zoals eerder vermeld: een gelijkspel voor Oranje is al genoeg voor een WK-ticket. Denk jij dat de ploeg van bondscoach Louis van Gaal, die de wedstrijd vanuit een skybox moet toezien, gelijk zal spelen tegen de Noren? Bij Bet365 krijg je dan 4,50 keer je inzet terug.

Klaassen opnieuw verantwoordelijk voor de openingstreffer? Zet in en krijg 7,50 keer je inzet terug!

Davy Klaassen kan je ook een aardig zakcentje opleveren. De middenvelder van Ajax staat bekend als Mister 1-0, gezien het feit hij al vaker de openingstreffer in een wedstrijd heeft weten te maken. Doet Klaassen dit ook tegen Noorwegen en jij zet daarop in, dan kan verdien je maar liefst 7,50 keer je inzet terug.

Ryan Gravenberch zou ook nog in actie kunnen komen. De middenvelder is al vaker onder Van Gaal als wisselspeler ingezet en wordt in de vermoedelijke opstelling wederom op de bank verwacht. Zet jij in op een goal van de 19-jarige op een willekeurig moment, dan krijg je 4,50 keer je inzet terug.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties