AD verwacht Oranje juist niet met Berghuis, maar met De Roon

door Bart Veenstra 20

Bron Algemeen Dagblad

AD verwacht Oranje juist niet met Berghuis, maar met De Roon

door Bart Veenstra 20

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Het Algemeen Dagblad verwacht het Nederlands elftal - in tegenstelling tot de eerdere berichtgeving van Voetbal International - niet met Steven Berghuis in de basis. Op zijn positie lijkt, volgens het Algemeen Dagblad, Marten de Roon te gaan spelen.

Beide media zijn het wel eens over de achterhoede van Oranje. Net als Voetbal International verwacht het Algemeen Dagblad Andries Noppert op doel, terwijl de verdediging gevormd gaat worden door Denzel Dumfries, Jurriën Timber, Virgil van Dijk, Nathan Aké en Daley Blind.

AD verwacht ook Klaassen niet in de basis

Op het middenveld zien we echter twee wijzigingen ten opzichte van de vermoedelijke opstelling van Voetbal International. Naast Berghuis wordt ook Davy Klaassen niet verwacht bij het Algemeen Dagblad. Laatstgenoemde krant verwacht een middenveld met Frenkie de Jong, De Roon en Cody Gakpo op 'tien'.

Voorin verwachten beide media Steven Bergwijn niet meer in de basis. Zeker is dat Memphis Depay gaat spelen - dit liet Louis van Gaal maandag al blijken tijdens de persconferentie - en hij gaat een duo vormen met Vincent Janssen, aldus het Algemeen Dagblad. VI verwachtte juist Gakpo en Depay in de aanval, waarbij Klaassen vanaf 'tien' zou spelen.

Het duel tussen Nederland en Qatar begint dinsdagmiddag om 16.00 uur (Nederlandse tijd). Rond 14.45 uur zal de officiële opstelling naar buiten komen en dan zal blijken welke spelers van Ajax er wel of niet in de basis zullen staan.

Vermoedelijke opstelling Oranje volgens het AD:

Noppert; Dumfries, Timber, Van Dijk, Aké, Blind; De Roon, De Jong, Gakpo; Janssen, Depay.

Bij Jacks kun je nu vijftig keer je inzet terugkrijgen als Nederland van Qatar wint. Check snel hoe het werkt!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.