AD verwacht geen wijzigingen in basisopstelling Ajax tegen Heerenveen

door Gino Haverkamp 53

Bron Algemeen Dagblad

AD verwacht geen wijzigingen in basisopstelling Ajax tegen Heerenveen

door Gino Haverkamp 53

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Het Algemeen Dagblad verwacht geen wijzingen in de basisopstelling van Ajax tegen sc Heerenveen ten opzichte van het duel met NEC van vorige week zondag. Trainer John Heitinga beschikt over een vrijwel fitte selectie en kan zodoende vasthouden aan dezelfde elf namen.

Dat betekent vooral dat de verwachting is dat Kenneth Taylor het andermaal met een reserverol moet doen bij Ajax. Hij is dit seizoen doorgaans basisklant, maar werd recent naar de bank gedirigeerd. Naar verwachting zal het middenveld tegen sc Heerenveen bestaan uit Edson Álvarez, Davy Klaassen en Steven Berghuis. Voor het trio op het middenveld lijken Steven Bergwijn, Mohammed Kudus en Dusan Tadić te aanvallers van dienst te zijn.

Ook achterin wordt er voorgesteld dat Heitinga bekende namen selecteert voor aan de aftrap. Gerónimo Rulli staat op doel met Devyne Rensch, Jurriën Timber, Calvin Bassey en Owen Wijndal als verdedigers voor hem. Bassey is de laatste weken weer een terugkomende naam in de basisopstelling, nadat Heitinga hem in zijn begindagen als coach van Ajax vooral op de bank hield.

Vermoedelijke opstelling Ajax

Rulli; Rensch, Timber, Bassey, Wijndal; Álvarez, Klaassen, Berghuis; Bergwijn, Kudus, Tadić

Verwacht jij dat Ajax zondag wint van sc Heerenveen?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.