AD verwacht Brobbey in de spits en Kudus op de bank bij Ajax

door NielsOpdam 160

Bron Algemeen Dagblad

AD verwacht Brobbey in de spits en Kudus op de bank bij Ajax

door NielsOpdam 160

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Brian Brobbey zaterdagavond terugkeert in de basisopstelling van Ajax. Tijdens het Champions League-duel met Rangers FC zat de spits op de bank, omdat Mohammed Kudus in de voorhoede begon, maar tegen sc Heerenveen lijkt de Ghanees op de bank te beginnen.

Volgens het Algemeen Dagblad begint Remko Pasveer gewoon onder de lat. In de achterhoede voert Alfred Schreuder naar verwachting ook geen wijzigingen door. Devyne Rensch, Jurriën Timber, Calvin Bassey en Daley Blind vormen de Ajax-verdediging tijdens het duel met sc Heerenveen.

Ook op het middenveld blijft het zoals tegen Rangers FC. Schreuder kiest opnieuw voor Edson Álvarez als verdedigende middenvelder. Kenneth Taylor en Steven Berghuis spelen met de Mexicaan op het middenveld. In de voorhoede beginnen Dusan Tadić en Steven Bergwijn op de flanken, terwijl Brobbey de spits is.

Ajax kent laatste jaren weinig problemen in thuisduels met sc Heerenveen

Ajax kent de laatste jaren weinig problemen in de thuiswedstrijden tegen sc Heerenveen. In het seizoen 2018-2019 verspeelden de Amsterdammers voor het laatst punten tegen de Friezen. Na een spectaculaire wedstrijd stond er destijds een 4-4 eindstand op het scorebord. Ajax speelt zaterdagavond om 18.45 uur tegen sc Heerenveen.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Blind; Álvarez, Taylor, Berghuis; Tadić, Brobbey, Bergwijn.

Verwacht jij dat Brian Brobbey zaterdag het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt? Zet in en ontvang 3,75 keer je inzet!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.