AD verwacht Bergwijn in de basis, Rensch keert als rechtsachter terug van schorsing

door Cristian de Jong 161

Bron Algemeen Dagblad

AD verwacht Bergwijn in de basis, Rensch keert als rechtsachter terug van schorsing

door Cristian de Jong 161

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Devyne Rensch zal na een schorsing terugkeren in de basiself van Ajax voor de thuiswedstrijd tegen FC Volendam, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Amsterdammers spelen op donderdagavond om 21.00 uur en zullen een zege moeten boeken willen ze de titelkansen behouden.

Het AD verwacht dat doelman Gerónimo Rulli onder de lat zal gaan beginnen. Voor hem komt een viermans-verdediging te staan. Rensch keert terug van een schorsing en neemt de plek van Jorge Sánchez op rechtsachter over. Edson Álvarez zal wederom starten als centrale verdediger en vormt hiermee een duo met Jurriën Timber. Calvin Bassey zal beginnen als linksachter.

Op het middenveld verandert er niets ten opzichte van De Klassieker van afgelopen zondag. Kenneth Taylor zal weer vanaf de aftrap meedoen en voor Steven Berghuis zal hetzelfde gelden. Ook Davy Klaassen krijgt weer een basisplaats. Klaassen wist nog te scoren tegen Feyenoord in De Kuip en zal ook tegen FC Volendam graag het net willen vinden.

In de aanval wordt wel gerouleerd. Waar er voor Mohammed Kudus nog plek was in de spits tegen Feyenoord, zal dat tegen FC Volendam anders zijn. Men verwacht namelijk dat Brian Brobbey in de punt van de aanval zal komen te staan. Ook Fransisco Conceição zal genoegen moeten nemen met een plek op de bank. De jonge Portugees zal worden vervangen voor Steven Bergwijn. Dusan Tadić zal zoals vanouds ook in de basis beginnen.

Vermoedelijke opstelling Ajax: 

Rulli; Rensch, Timber, Álvarez, Bassey; Taylor, Berghuis, Klaassen; Bergwijn, Brobbey, Tadić.

Ajax heeft meerdere tickets in de Resale Shop staan voor de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Wil jij er vanavond nog bij zijn? Dan is dit jouw kans!

Weet Davy Klaassen tegen FC Volendam voor het tweede duel op rij te scoren? !

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.