AD: 'Regeer wees transfer naar FC Emmen op laatste moment af'

door Brent Tomassen 64

Bron Algemeen Dagblad

AD: 'Regeer wees transfer naar FC Emmen op laatste moment af'

door Brent Tomassen 64

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Youri Regeer zou een huurtransfer naar FC Emmen op het allerlaatste moment hebben afgewezen. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De rechtsback annex middenvelder lijkt hiermee voor zijn kansen in Ajax 1 te willen gaan onder interim-trainer John Heitinga,

Vrijdag werd bekend dat Heitinga voorlopig de opvolger zal zijn van de ontslagen Alfred Schreuder. Dit zou de keuze van Regeer beïnvloed hebben. Onder Schreuder speelde Regeer geen minuut in Ajax 1, maar de jongeling heeft er vertrouwen in dat hij meer speeltijd zal krijgen onder Heitinga.

Op 15 december 2021 maakte Regeer zijn debuut voor het eerste elftal van Ajax in het bekerduel tegen Barendrecht (4-0). Zijn eerste basisplaats kreeg de geboren Haarlemmer een maand later tegen Excelsior Maassluis (9-0). Regeer wist dit duel te bekronen door de vijfde treffer van de avond te maken.

Het eerste Eredivisie-optreden van Regeer volgde op 30 april 2022 tijdens de wedstrijd Ajax - PEC Zwolle (3-0). Regeer speelde tot dusver vijf wedstrijden in Ajax 1.

Weet Ajax de negatieve reeks zonder zege te doorbreken door met 0-2 te winnen van Excelsior in Rotterdam? !

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.