Aankomende zaterdag weer verzamelbeurs in supportershome Ajax

door Wessel Kroon 8

Bron Ajax Showtime

Aankomende zaterdag weer verzamelbeurs in supportershome Ajax

door Wessel Kroon 8

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Heb jij altijd al een bijzonder Ajax-item in huis willen hebben? Dan is er goed nieuws! Op zaterdag 30 maart wordt de jaarlijkse verzamelbeurs georganiseerd. De beurs zal, net als vorig jaar, plaatsnemen in het supportershome. Vanaf 10.00 uur zijn de deuren geopend.

Op de verzamelbeurs krijg jij als supporter van Ajax de kans om unieke items als wedstrijdprogramma’s, entreetickets, boeken, shawls, kleding, glaswerk en nog veel meer andere prullaria te bemachtigen. Ook verzamelitems rondom de stad Amsterdam zullen te vinden zijn op de beurs. Bezoekers kunnen gratis naar de beurs komen en al het moois bekijken wat Ajax en de stad Amsterdam te bieden heeft.

Ben jij altijd op zoek geweest naar dat ene wedstrijdkaartje, of breng jij in het paasweekend een bezoekje aan de Future Cup en wil je nog een mooi Ajax-item scoren? Dan is dit het moment! De organisatie hoopt een hoop voetballiefhebbers, verzamelaars en bekende gezichten te zien die kunnen bijkletsen en rondsnuffelen tussen al het moois. De beurs eindigt om 13.30 uur.

Locatie van de beurs

Het supportershome van Ajax - dat zich bevindt in de parkeergarage van de Johan Cruijff ArenA en te vinden is aan de zuidkant (tussen ingang H en M) van het stadion - is rolstoeltoegankelijk en de toegang voor alle bezoekers is gratis. Voor mensen die met het OV komen: station Amsterdam Bijlmer Arena is het dichtstbijzijnde station.

Wessel Kroon (X: @Wessel_Kroon | E-mail: w.kroon@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.