Sjaak Swart aankomende zaterdag aanwezig op Ajax-verzamelaarsbeurs

door Bart Veenstra 14

Bron Ajax Showtime

Sjaak Swart aankomende zaterdag aanwezig op Ajax-verzamelaarsbeurs

door Bart Veenstra 14

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Goed nieuws voor de verzamelaars van bijzondere spullen van Ajax: aankomende zaterdag (25 maart) is er in het Ajax Supportershome voor het eerst sinds lange tijd een verzamelbeurs georganiseerd. De deuren voor publiek gaan zaterdagochtend om 10.00 uur open.

Op de verzamelaarsbeurs kun jij als supporter van Ajax flink wat dingen scoren. Denk aan wedstrijdprogramma's, entreetickets, boeken, shawls, shirts, glaswerk, vaantjes en andere prullaria. Ook verzameldingen rondom de stad Amsterdam en het Nederlands elftal zullen te vinden zijn op deze beurs. Alle standhouders zijn inmiddels bevestigd en in totaal kent de 'markt' een lengte van 75 meter aan spullen van Ajax, Amsterdam en het Nederlands elftal!

Sjaak Swart is aanwezig

Mister Ajax Sjaak Swart zal eveneens present zijn op de verzamelbeurs. De rechtsbuiten van weleer is aanwezig om het boek Het Ajax Shirt De Glorie Van Rood En Wit te signeren. Ben jij altijd op zoek geweest naar dat ene wedstrijdkaartje, of die hoodie met leuke korting of een zeldzaam item met Vaderdag in het achterhoofd? Dan is dit het moment! De organisatie hoopt een hoop voetballiefhebbers, verzamelaars en bekende gezichten te treffen die kunnen bijkletsen en rondsnuffelen tussen al het moois. De beurs eindigt om 13.30 uur en er geldt een gratis entree.

Het supportershome van Ajax - dat zich bevindt in de parkeergarage van de Johan Cruijff ArenA en te vinden is aan de zuidkant (tussen ingang H en M) van het stadion - is rolstoeltoegankelijk en de toegang voor alle bezoekers is gratis. Voor mensen die met het OV komen: station Amsterdam Bijlmer Arena is het dichtstbijzijnde station.

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.