[Update II] Zahavi ziet Ajax zelf wel zitten

BvdPloeg, 26-05-2016 om 14:13, 52483 views, ONE |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Peter Bosz heeft met de clubleiding van Maccabi Tel Aviv afgesproken dat hij geen spelers meeneemt naar zijn nieuwe club Ajax, maar het Israelische medium ONE weet anders te melden. Bosz zou namelijk graag blijven werken met clubtopscorer Eran Zahavi.

Ajax zou de spits, die nog tot medio 2020 vastligt in Israël, al drie maanden in de gaten houden. Hij was dit seizoen in 39 duels goed voor 36 treffers. Bosz meldde reeds al dat als Zahavi een Nederlander zou zijn, hij in Oranje zou spelen.

De 28-jarige voorhoedespeler speelt sinds 2013 voor Maccabi en speelde al eerder in een topcompetitie. Hij kwam namelijk twee seizoenen uit voor Palermo, maar wist daar geen onuitwisbare indruk te maken. Hij is ook international van Israël.

Update - 21.32 uur (25 mei 2016)
Ajax hoeft volgens journalist Raphael Gellar niet te rekenen op spits Eran Zahavi. Dat heeft de BBC-correspondent vertelt tegenover Voetbalzone. 'Zahavi is hier (bij Maccabi Tel Aviv red.) een god en verdient voor Israëlische begrippen veel geld. Als hij vertrekt, moet het een heel grote club zijn waar hij verder gaat. Maccabi zal meewerken aan een vertrek als ze een goed bedrag voor hem kunnen krijgen, maar dat gezegd hebbende, acht ik het toch onwaarschijnlijk dat hij deze zomer weggaat', aldus Gellar. 

Update II - 14.10 uur (26 mei 2016)
Eran Zahavi ziet een overstap naar Ajax zelf wel zitten, zo lijkt het. De aanvaller heeft nog een doorlopend contract, maar als Ajax komt, heeft het een goede kans. 'Het is makkelijk om te schrijven dat ik met de coach mee zou kunnen gaan. We hebben inderdaad een goede band met elkaar, maar dat betekent nog niets. Ik weet niet wat zijn plannen zijn en hoe de toekomst er verder uitziet', spreekt Zahavi tegenover ONE.

'Ajax is natuurlijk één van de grootste clubs van de wereld, één van de meest gedecoreerde clubs in Europa', vervolgt hij. 'Het is het neusje van de zalm, maar ik herhaal dat er nog geen aanbieding op tafel ligt. Wat ik zelf wil? Ten eerste heb ik nog een contract met Maccabi en ben ik gelukkig bij de club. Als een club mij wil hebben, kan ik pas zeggen hoe of wat. Als ik bijvoorbeeld een aanbieding van Ajax krijg, zou niemand mij hier vertellen dat ik niet zou moeten gaan. Maar het is dat je over Ajax begint, anders had ik er ook niets over gezegd. Ik heb namelijk geen aanbieding gekregen, er speelt niets.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Zoals hij over Ajax praat heb je best kans dat hij voor een plekje wilt vechten, spelers als Milik en Janssen willen/moeten gewoon ergens in de basis staan.

Dit lijkt mij een uitstekende tweede spits, kan ook zomaar de eerste worden, maar dat is de druk die hoort bij de eerste spits van een topclub.
0 0
Arek Milik
Die komt dus naar Ajax. Hij geeft zelf al aan dat er mogelijk is om met de trainer mee te gaan, maar dan moet Bosz samen met Overmars een bod uit brengen bij maccabi.

Daarnaast hebben we nog steeds een spits nodig, alhoewel hij van origine (aanvallende) middenvelder is.
0 0
PetrusKeizer
we hebben ooit ns eerder al n israelier in de selectie gehad. ja, de oudjes weten t vast nog wel? Ronni.... C.
voor mij hoeft t verder niet zo, heb elke dag die lui om me heen, behoorlijk vermoeiende mensen. Wel goede speler.
0 -3
Milan95
http://www.pressreader.com/israel/jerusalem-post/20150528/281887296906039/TextView

Hier een artikel van 28 mei 2015, ook van Jerusalem post (@ trodat4030) waarin wel van een salaris van 1 miljoen euro wordt gesproken. Zijn afkoopclausule is ook verwijderd.
0 0
MelleAfca
Ik weet dat filmpjes niks zeggen, maar deze man maakt wel ziekelijke goals en lijkt technische redelijk sterk te zijn.
Ik stem voor!
4 0
TVD020
idd!!!
1 0
afca4eva
Ik zeg halen. Deze jongen heeft uitstekende kwaliteiten als 10. Het scorende vermogen zoals Siem dat had maar dan met meer techniek.
Daarnaast raakt deze jongen met zijn ervaring niet in de war van tegenstanders zoals Salzburg, Fenerbahce en al die andere clubs waar onze huidige selectie niet mee om kan gaan.
0 0
PetrosQ
Lijkt mij een prima speler voor ons hoor. Ik kan moeilijk inschatten wat het niveau van Maccabi is, maar het is iig hoger dan de Jupiler League. Ze hebben de afgelopen jaren ook op Europees niveau gespeeld en werden niet volledig afgedroogd. Een Sparta bijvoorbeeld zou compleet zoek worden gespeeld op dat niveau. Ik denk dat je ze kan vergelijken met een subtopper in Nederland. Als je dan 98 keer scoort in 117 wedstrijden (bron: Wikipedia), verdeeld over 3 seizoenen, doe je het best aardig. En dat terwijl hij niet eens in de spits speelt, zoals velen hier zeggen, maar veelal op 10. Dus een 10 met scorend vermogen, laten we die nou jurist nodig hebben.
1 0
Sasz25
Ja wat betreft het niveau van tel aviv heb je waarschijnlijk gelijk, maar ik vrees wel dat de meeste tegenstanders in de competitie van het niveau Volendam zijn (inclusief verdedigers).. Ik heb daar geen zicht op dus durf er verder ook geen uitspraken over te doen.. Hoop dat als bosz hem haalt hij hier iig een goede reden voor heeft en iets in hem ziet waar ik niet over kan oordelen!
0 0
PetrosQ
Ik zag daarna inderdaad even snel wat filmpjes. Daar zag je de tegenstanders echt belachelijke kampriolen uithalen. Wat mij ook opviel was zijn scorend vermogen, hij kan goed positie kiezen en is, ondanks dat hij niet heel lang is, nog best kopsterk. Een beetje zoals Klaassen. Het enige verschil is dat Zahavi ook nog een goede traptechniek heeft. Ik zag hem een mooie lange vrije trap nemen en hij scoorde een aantal keer goed van afstand. Daarnaast is hij dodelijk voor de goal. Het enige wat ik mij afvraag is of hij balvaardig genoeg is om bij Ajax op 10 te spelen. Daarvoor moet je ook goed in de kleine ruimte zijn en dat kon ik er nog niet goed zien. Misschien dat hij dan als 8 beter uit de voeten kan.
0 0
PetrusKeizer
ik heb daar wel zicht op. israelische voetbal stelt geen moer voor.
0 0
Linkspoot
Ere-divisie is op Europees top niveau wou je zeggen ?
0 0
DoorenAFCA
Ik denk dat een ploeg zoals Maccabi Tel Aviv het beste te vergelijken is met AZ qua niveau.
0 0
El Cazador
Die gaat dus komen. Als het al niet rond is..
0 -2
Ajax4life16
ehm, waar baseer je dat op?
0 0
afca95
Ajax is één van de grootste clubs ter wereld... het neusje van de zalm... Hij bedoeld als naam denk ik.. qua voetbal kan hij dan net zo goed bij Maccabi blijven.. Het erge van Ajax is dat je gewoon niet beter kan krijgen dan dit kaliber spelers. Maar het is wel een strijder en zijn stats zeggen ook wel iets..
0 0
PetrusKeizer
ben je gek. bij ajax loopt veel meer talent rond. meeste israelische clubs zijn trouwens een allegaartje van moldaviers, russen, local heroes, ghanezen en ga zo maar door. allemaal Roda's zeg maar.
0 0
Redrum
De naam hebben we nog steeds, want gelukkig beseffen er nog steeds genoeg mensen dat wij één van de beste waren toen het allemaal nog wat eerlijker was. Tegenwoordig is het niet meer dan logisch dat Ajax niet meer mee kan draaien in Europa, gezien de belachelijke salarissen en transfersommen die er in het buitenland worden betaald.
1 0
afca95
in 93/94/95 had Ajax ook geen grote namen op Frank Rijkaard na. De teams uit die tijd Milan, Bayer München, Barcelona, United hadden destijds ook de beste spelers en veel geld. Ajax heeft nog nooit wat gewonnen met inkoop van grote namen. Ajax heeft altijd de aller beste jeugdopleiding gehad en gevoetbald volgens de filosofie Cruijff / Michels. Het probleem bij Ajax is dat het geleid wordt door een stel ontslagen bankiers die een obsessie hebben voor geld en macht ipv voetbal. Ajax was een voetbalclub, Ajax is nu een beursgenoteerd bedrijf die cijfertje bij de AEX belangrijker vindt dat cijfertje op het scorebord in het stadion. Ajax kan als club makkelijk mee draaien in subtop van Europa maar dan moet het zich wel met voetbal bezig houden en euro's laten rollen naar de jeugdopleiding en naar aankopen van 2-3 ervaren spelers. Zolang smerige maffia mannetjes als Henrichs, Collee, etc er zitten wordt het niks en zal het ook niks worden.
0 0
ajax0916
Deze man is een goede spits, vaak zien spelen
0 0
PetrusKeizer
hij is geen spits. aanvallende middenvelder die vaak in de 16 opduikt. Zeker een goede speler. Hij doet me denken aan n jongen waarmee ik nog in Israel gezaalvoetbald heb, n zekere Gabi. Vreselijk goeie techniek maar dit soort spelers redt t in t veldvoetbal vaak dan weer net niet in de top, zeker niet in de europese top.
0 0
Jwduijm
Dacht dat Bosz geen spelers mee zou nemen?
0 0
trodat4030
Bosz wist ook niets van enig contact met Ajax.......
0 0
robizkit
Wat heb je aan hem... 120 wedstrijden voor Maccabi 99 doelpunten.
En het is een middenvelder / centrale aanvaller en niet eens een spits. Heeft CL gespeeld en kan in een competitie als nederland makkelijk mee.

2 -1
je
Kopen die spits overjas
1 -1
TPajaxfan
Vanuit de YouTube filmpjes, ik weet het, geen zeer goede bron, lijkt hij me best oke. Behoorlijke snelheid, goede techniek en een heerlijk oog voor positie in de diepte/16. Alleen het is dus geen echte spits. En ik weet niet of we nog heel veel plek over hebben op am, r/l m. Maar al zou je hem op de bank erbij kopen, zou ik het alsnog doen.
1 -1
AFCZlatan
Als hij niet teveel kost en z'n salaris onder de 1 miljoen blijft, dan mogen ze van mij het gokje wagen. Younes was destijds ook een gokje en die had nog minder laten zien dan Zahavi. Het moet echter niet zo zijn dat dit 1 van de 2 beloofde kanonnen is, dan kunnen ze beter voor een gevestigde naam gaan.
1 -1
Santiago
Zijn er hier mensen die hem daadwerkelijk kennen? Zo ja, kan hij onze selectie versterken? Heb hem namelijk nooit zien spelen.
1 -1
Dennizzz
Als er iemand is die hier een goed oordeel over heeft is het Peter Bosz. Ik ga ervan uit dat hij goed weet wat hij binnen haalt. Garantie heb je natuurlijk nooit.
1 -1
Milan95
Zie hem graag komen, maar zie het niet gebeuren.
Bosz heeft al gezegd geen spelers mee te willen nemen, en hij verdient daar al ruim 1 miljoen. Hij heeft dan ook nog eens een contract tot 2020.
0 0
trodat4030
Dat salarissprookje wordt groter en groter.. Dit is wat de Jeruzalem Post schreef in 2014:
The 26-year-old player will stay on for another five years while earning almost NIS 3 million a year. Omgerekend is dat 6 ton in euro's.

Bron: http://m.jpost.com/Sports/Zahavi-agrees-to-lucrative-contract-extension-with-Maccabi-Tel-Aviv-348004#article=0NThFODFFMDlEMTdFQUExMUM0OUUyQ0E1NDU0ODZBRUY=

In hetzelfde stuk staat ook dat hij een afkoopclausule heeft van 2 milj euro. Stel Ajax is erg lief voor de club vd zoon van de uberheld, je betaald 3 milj en Zahavi 7,5 ton voor n jaar of 3-4.. Ben je 6 milj kwijt, dat was ook de aanschafwaarde van Gudelj.. Excl salaris, salaris broertje en salaris papa....
2 0
AFCAsphere
Begint als een interessante optie voor de spitspositie te klinken. Ik zou er niets tegen heb in ieder geval.
1 0
Milan95
Zo klinkt 't al een stuk beter.
Dat ruim een miljoen stond ergens op VZ.
0 0
trodat4030
Haha, als er érgens fouten worden gemaakt is het vz. En als je als gebruiker hen verbetert, passen ze snel het bericht aan en verwijderen ze jouw reactie alsof ze het vanaf het begin goed hadden. Kansloos volk op die paupersite, dé reden om m'n neus daar nooit meer te vertonen. Hier op AS wordt je gewoon bedankt als je iets verbetert of verduidelijkt.. Veel menselijker, socialer en eerlijker..
1 0
Milan95
I know, maar het kwam van een Israëlische journalist van de BBC. Klinkt toch redelijk betrouwbaar.
0 0
Nummer 9
Afschrijving van ruim 10 miljoen in 3 jaar ...
0 0
svanrensen
Mocht Ajax er wel interesse in hebben, zou ik het zeker doen! Lijkt een gigantisch scorendvermogen te hebben. Geen idee wat voor voetballer het verder is. Iemand die er meer over weet?
0 0
T to the M
Voor een paar miljoen zou ik het risico wel aandurven met deze gast.
Als je er 35 inknalt in één seizoen moet je toch iets goed doen.
Verder ken ik hem overigens niet heel goed.
0 0
JanTa
Een contract afkopen die tot 2020 loopt en heeft nu al een jaarsalaris van ruim over de miljoen en.... is al 28 jaar. Ik dacht dat zulke prijskaartjes weggelegd waren voor uitzonderlijke talenten
0 -1
trodat4030
Niet de bs van vz geloven, salaris is 6 ton, 3 milj Israëlische dollars. Zie mijn reactie hierboven. Afkoopclausule 2 milj.
0 0
Redrum
Talenten hebben we genoeg, er moeten nu ook eens een keer knaken neergelegd worden voor ervaren jongens die daadwerkelijk direct een versterking zijn. Dat is namelijk al jaren waar het aan schort bij Ajax.
0 0
BDW
Als ik naar YT filmpjes van hem kijkt lijkt het mij een prima speler. Vrij snel, kopsterk neusje voor de goal, multifunctioneel en eind 20. Lijkt me geen verkeerde voetballer om erbij te hebben en ook niet al te duur denk ik.
0 0
BaaszoeRoermond
Net zoals Bosz die nog niet met Ajax had gesproken? :'-)
0 0
Diemen
Met zulke statistieken (ook in de CL!!) is hij het proberen waard voor een paar miljoen. Multifunctioneel en ook nog eens een eind 20'er, daar hebben we er niet veel van.

Laat maar komen.
4 0
mcatarinob
Zahavi en Janssen halen, Milik zie ik niet blijven. En......Ziyech natuurlijk.
0 -2
BaaszoeRoermond
Filmpjes zien er echt goed uit
0 0
Oordopjes
mijne ook als ik ze op yt gooit
0 0
Lazell
Uitspraak van Cruijff: als iemand je vraagt te laten zien hoe goed hij is, weet je ook meteen wat hij niet kan. Dat zal hij je niet laten zien.

Pas deze wijsheid toe op een filmpje en je ziet in 3 minuten al zijn grove kekernkwaliteitenn YT hij mist.
0 0
Lazell
Edit: kutapp. Kan mijn scheve zinnen niet aanpassen. Maar je zal wel begrijpen wat ik bedoel.
0 0
BaaszoeRoermond
Doe eens.
0 0
insectenverdelg
Zou toch wat zijn als de eerste speler die Bosz haalt we Jood is.. :)
6 0
Jood1983
Hahaha scherp!
0 0
AjaxMH
Jood, moslim, zwart, groen, geel of paars... maakt me niet uit. Als hij maar kan voeballuh
3 0
blava
Zahavi lijkt mij nu niet iemand die Ajax sterker zal maken. Als zo'n speler als versterking genoemd wordt is het wel erg slecht gesteld met Ajax. Iedereen praat iedereen maar na heb ik nu het idee.
1 -2
BaaszoeRoermond
vraag me af waarom we drmic niet proberen te halen.
0 0
Nummer 9
Denk dat die al 3 miljoen bij Gladbach verdient.. Is trouwens verhuurd aan HSV , misschien hebben die wel een optie to koop..
0 0
EVH
Vraag ik mij ook af. Janssen idem.
0 0
Piejotter
Zie het er niet van komen, niet meer dan een loos gerucht.
0 0
boris
Scoort de laatste seizoenen bijna 1 op 1 en heeft 3 x gescoord tegen basel 1x tegen porto. Vooral die kopbal tegen basel was magistraal. Ik denk dat als Ajax deze man voor rond de 5 miljoen kan halen heb je een prima ervaren spits. Samen met een milik of Janssen is die positie goed bezet.
7 0
Daantje Makkes
Gewoon omdat ie Joods is... lol
3 -3
WestlandforAjax
Als 2e spits de concurrentie laten aangaan met Milik / Janssen lijkt me prima. Wat oudere speler, altijd goed voor onze jonge jongens.
0 0
Arek Milik
Ik lees het nu pas, maar Zahavi is geen pure spits. Aanvallende middenvelder is zijn positie. Foutje in het bericht of te weinig informatie. Bosz zette hem alleen spits omdat hij met een 6 speelt. Moet je nagaan dat hij gewoon door bleef gaan met scoren op een onnatuurlijke positie.
http://www.transfermarkt.nl/eran-zahavi/profil/spieler/85093
1 0
Arek Milik
Ik ken hem van een Fantasy team vanaf een paar jaar geleden. Wat een beest. Maarjah, ik heb geen Israel TV. Dus zo objectief kan ik ook niet beoordelen of hij in staat is om in het Ajax-systeem te spelen met onze beoogde filosofie. Maargoed als Bosz dit goed ziet, dan heb ik er wel vertrouwen in!
0 0
flasher93
28 jaar, flink contract, Alleen bij Maccabi veel gescoord, daarvoor weinig, dat is toch een niveau lager dan de Eredivisie als ik mij niet vergis. Ik weet niet hoor..
0 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Wat dacht je van graziano Pele, die was ook overal mislukt. Daarnaast was milik ook geflopt in duitsland.
1 0
flasher93
Milik is pas 21 en hij had het moeilijk daar idd. Maar bij Polen deed hij het prima. Vooral bij Polen U21. Pele is overal mislukt tot Feyenoord. Is toch niet te vergelijken.
0 0
Godenzoon88
In de eredivisie kan alles gebeuren
0 0
flasher93
Goed, ik kijk liever of wij er Europees wat aan hebben. Hij scoort veel in een competitie wat lijkt op de Jupiler League.. Wat zegt dat, vrij weinig. Kan hij niet een stage lopen i.p.v. zoveel te investeren in een speler die mogelijk moeite heeft hier.
0 0
luiszwaaris
Halen als 2e spits ?!
1 0
Qwibuss98
Alleen een optie als Milik weggaat.
Als hij nu bij een club goed rendeert die ook in de top van de competitie speelt, kan hij ook in de top van een andere competitie hetzelfde doen
0 0
Melvin01
Ten eerste is Zahavi gewoon een aanvallende middenvelder die vorig seizoen zijn contract verlengd heeft tot 2020. Zijn marktwaarde wordt geschat op 4 miljoen waarbij hij een maandsalaris heeft van ongeveer 6 ton per jaar.hij is 2 benig en 28 jaar oud. Vorige maand linkte ik hem al met Ajax. Er is niemand die kan bevestigen binnen Ajax of het daadwerkelijk concreet is. Tis allemaal gissen en natuurlijk makkelijk de link gemaakt omdat hij zoveel doelpunten heeft gemaakt en ajax een doelpuntenmachine zoekt.
0 0
BaaszoeRoermond
Jaja..
0 0
Mokum_32
Eerste kanon is binnen
3 0
ZeeuwseAjacied
36 goals uit 39 wedstrijden, geen slechte statistieken meegenomen dat hij eerder een aanvallende middenvelder is dan een echte spits. Zie hem graag komen, benieuwd voor welke prijs.
2 0
flasher93
7 miljoen gok ik. Waarde zit op 4 mil lang contract
0 0
mvdk
Het is Israel en met Cruijff hebben we een mooie kruiwagen. 4 miljoen is daar de hoofdprijs....

Wat is de duurste transfer vanuit Israel ooit?
0 0
Nummer 9
Waarom zoek je dat zelf niet ff op..
0 0
Lane 8
Ik denk benayoun zo uit mn hoofd, zit nu op app dus geen zin om het te checken (miss was hij wel transfervrij tho)
0 0
swing
benayoun heeft ook nog bij Ajax gespeeld. ..verassend!
0 0
PetrusKeizer
ja, een hele kunst. ik verval nu in herhaling hoor maar...enig idee van t nivo vd israelische competitie? Ik wel. BELABBERD NIVO. Stadions zijn hier stuk voor stuk om de hoek, maar je krijgt me er met geen stok in.
0 0
Ferd
Competitie in Tunesië stelt geen flikker voor, trabelsi was top
Competitie in Egypte stelt geen flikker voor, Mido was top (in zijn eerste periode)
Competitie in Zweden stelt geen flikker voor, Zlatan anyone?
Competitie in Nigeria stelt geen flikker voor, Finidi en Kanu.
Competitie in Urugay stelt geen flikker voor, Suarez ....

Moet ik nog even doorgaan?
0 0
ST
Litmanen
0 0
ZeeuwseAjacied
Peter Bosz heeft in beide competities gewerkt, hij zal moeten inschatten of Zahavi goed genoeg is voor de Eredivisie (de top, wel te verstaan) en Europa.
1 0
trodat4030
En dan vermelden ze de vorige 2 seizoenen nog niet eens, liep ie ook gewoon 1 op 1. Transfermarkt schat m op zo'n 4 milj met een 4 jarig doorlopend contract. Daar heb je Janssens rechterbeen nog niet voor denk ik. Kan ook nog op de vleugels, zo schijnt t.
0 0
Aeter
Hij zou toch geen spelers meenemen van Tel Aviv? Dus dit is gewoon de geruchtenmolen zoals altijd. Oude quotes van Bosz erbij en tadaa, hij schijnt naar Ajax te komen, wat een grote zak behaarde bullshit.
0 0
Aeter
Verrassend...
0 0
Redrum
Nice!
0 0
RusselWestbrook
Behaarde bullshit, haha.

Nasty.
5 0
jvs
Niet echt een spits. Meer een 10 dan een 9.
Aanvallende middenvelders die ook redelijk in de spits kunnen spelen hebben we wel. Echte spitsen moeten we hebben!
1 0
ck69
de bjorn vleminckx van israel dus..
1 -5
Jajijdaar
Kan je beter met Soriano vergelijken. Die zie ik overigens ook nog steeds graag komen.
0 0
trodat4030
Loopt al 3 jaar 1 op 1.. Vleminckx had een eenmalige uitschieter..
0 0
3*stars*3
Prima Back up voor Milik/Janssen.
Wel een lang doorlopend contract.

Dolberg een jaartje laten warmdraaien in Jup.
0 0
carsfield
Goede speler. Doen zou ik zeggen. Voor NL spitsen betaal je toch bijna 10 miljoen .
0 0
flasher93
Zijn waarde volgens transfermarkt is 4 mil en hij heeft een contract tot 2020. Wordt ook geen koopje van 1-2 miljoen hoor
0 0
AFCA4L
Laat maar lekker bij Maccabi
1 0
Truth
Ja ja... En als hij in één of andere Europese competitie twee keer tegen ons scoort, hadden wij hem zeker niet mogen laten lopen en hadden we weer een falend scouting apparaat.
2 0
Truth
Ja ja... En als hij in één of andere Europese competitie twee keer tegen ons scoort, hadden wij hem zeker niet mogen laten lopen en hadden we weer een falend scouting apparaat.
0 0
Suarez16_
Een 28-jarige speler uit de Israëlische competitie. Als hij 20 was oke, maar als je op je 28ste nog steeds Jupiler niveau speelt mag je wegblijven. Geef dan Zivkovic of Dolberg een kans.
1 -2
Ajax4life16
Maar het was toch juist de bedoeling om ervaring te halen? Als die ook nog toegevoegde waarde heeft is dat al helemaal mooi meegenomen
0 0
Suarez16_
Zeker waar, maar laten we eerlijk zijn als je toch een oudere (26/27+) spits wilt halen dan kun je net zo goed in een grotere competitie gaan kijken naar iemand met een iets grotere palmeras. Als hij 3 ton kost ofzo mag hij wel komen, maar ik verwacht er niks van. Ben bang dat hij in een rijtje met Atouba en Urzaiz komy.
0 0
PetrusKeizer
juist, jij weet er meer van. dat is t precies: JUPILER NIVEAU.
1 0
Hillie99
En de intocht van bosz middelmaat is begonnen beetje jol effect. Spelers van clubs waar je getraind hebt meenemen...
0 -1
JesusZoonVanGod
Doe je de Israëlische competitie toch wel een beetje mee tekort. Ja, het niveau is niet om over naar huis te schrijven, maar bijvoorbeeld Maccabi Tel Aviv is toch wel een team dat minimaal in de middenmoot mee zou moeten kunnen. Maccabi Haifa, Beitar Jerusalem, Hapoel Beer Sheva, Hapoel Tel Aviv zijn ploegen die niet minder zijn dan een Roda JC. Zouden dus ook gewoon mee moeten kunnen komen in de ED.
0 0
Suarez16_
Ja dat is dus precies mijn punt. Hij speelt tegen niveau roda, graafschap, telstar. Daar legt Milik er ook 40 tegen in over 34 wedstrijden. Waarom zou je een 28-jarige spits uit Israel halen? Als je ervaring wilt doe het dan goed.
0 0
MS22
Dat is juist ons probleem , alleen maar 20 jarige
5 0
flasher93
Ja maar iemand van 28 die nooit op hoog niveau heeft gespeeld, is dat wel de oplossing dan. Ik betwijfel het.
0 0
BaaszoeRoermond
Heeft toch aardig gepresteerd tegen clubs als Porto/Basel, toevallig zijn dat soort niveau clubs waar we tegen moeten in de vCL. Ziyech/sneijder erachter of Traore in de spits, Lens rechtsbuiten.
0 0
Jajijdaar
28 jaar, goede mentaliteit, scoort ontzettend veel. Laat maar komen! Beetje leeftijd en ervaring kunnen we wel gebruiken.
11 0
flasher93
Maar wat voor ervaring. Spelen in Istrael en ergens in Italië en bij een nationale ploeg die nooit ergens voor strijd. CV van Poulsen en Zimling was beter imo..
0 -3