Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Driessen: 'Blind is in feite akkoord met Ajax'

JesseTH, 06-07-2018 om 23:10, 67414 views, RTL |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens Valentijn Driessen van De Telegraaf is Daley Blind 'in feite' akkoord met Ajax over een overstap. Hakim Ziyech daarentegen, lijkt ver van een transfer te zijn. Voordat de transfer van Blind naar Ajax doorgang kan vinden, moet er met Manchester United nog een behoorlijk gat gedicht worden.

'Blind is in feite akkoord met Ajax, dus dat is geen probleem', claimt Driessen aan tafel bij VI Oranje Blijft Thuis. 'We moeten aan een Engels salaris denken. Eigenlijk niet aan salaris, want je krijgt tekengeld van een paar miljoen en daarna een uitstekend salaris. Dan kom je in de buurt van dat Engelse gebeuren. United wil zeventien miljoen voor een contract van negen maanden. Dat gaat voorlopig natuurlijk niet door.'

Derksen is van mening dat Ajax wel van het salarisplafond van één miljoen euro af móét stappen. 'Als ze er niet van af gaan, dan krijgen ze nooit de routiniers die ze nodig hebben om die jonge spelers te begeleiden. Die jonge spelers hebben veel meer aan een routinier dan aan een trainer met een accent die zit te schreeuwen in de dug-out.'

Ook de transfer van Ziyech wordt aangehaald door Driessen. De journalist ziet er voorlopig geen overstap naar AS Roma in zitten. 'Roma heeft Pastore nu gehaald. Ze zijn nog niet over de brug gekomen en er moet geloof ik meer dan twintig miljoen voor betaald worden. Die zaakwaarnemer van Ziyech heeft natuurlijk een hele grote broek aangetrokken, onder anderen tegenover Mino Raiola. Hij ging het allemaal alleen doen, maar in deze wereld zal je af en toe toch zaken met anderen moeten doen. Als er geen clubs zijn die het bedrag willen betalen, dan zal hij toch moeten blijven.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
BokkieBokstra
Als ik lees dat Blind 5 miljoen verdient in Manchester zou het heel bijzonder zijn als hij naar Ajax komt. Denk dat hij elders meer kan verdienen en in een grotere competitie kan spelen. Niet veel spelers die dat doen.
0 0
debarbaar
Derksen is een seniele oude man aan het worden. Ajax is jaren geleden al afgestapt van het salarisplafond, dat dringt maar niet tot de zure man door.
1 -1
Oliveira
Hooguit 1.5-2 M per jaar. 5 M is echt een groot verschil.
0 0
Pheadrus
Driessen baalt dat Ajax zo sterk wordt. Hij vond het zo heerlijk om kritiek op Ajax te hebben. Hij vond het zo heerlijk om vd Sar onderuit te halen. Hij is zelf zo'n grijze muis. Totaal geen persoonlijkheid. Kan helemaal niet overtuigend spreken. Snap niet wat hij aan tafel doet bij VI. Misschien zodat de anderen er beter uit zien.
0 -1
Am*damned
Nog een Blind bij Ajax.

Ze zijn echt langzaam definitief de gedachtengang van Cruijff buiten aan het werken.

Zorg maar dat de Ligt, Frenkie de Jong, Neres en Dolberg nog een paar jaar blijven.
2 -3
Lazell
Deze is echt grappig. Het gedachtegang naar buiten werken door Daley Blind te kopen.
0 0
debarbaar
Dat hebben ze toch gedaan of zie jij ze elders onder contract staan?
1 0
RusselWestbrook
https://www.premierleague.com/players/4888/Daley-Blind/stats

Je bent echt een debiel als je denkt dat Daley niet kan verdedigen of koppen.
1 -3
debarbaar
Ik zou het wel weten. ik zou mijn vinger opsteken naar Boca en Blind binnenhalen die is net zo goed als Magallan. ik weet niet waar die 17 miljoen Euro vandaan komt, maar in de Engelse pers wordt over ruim 4.5 miljoen gesproken.
0 -1
AFCA1510
Aerial battles won 99
Aerial battles lost 121

Nu niet direct een indrukwekkende statistiek wat luchtduels betreft...
4 0
pimp
------------------------Onana--------------------------
Kristensen - De Ligt - Magallan - Tagliafico
-------------------------Blind--------------------
-----------VD Beek -------------Ziyech---------
---Neres-----------Dolberg--------Tadic----

Zo halen we de CL wel!
0 -2
PJSM
Met Kristensen er in halen we helemaal niets
0 0
Sterretje73
Als ik het goed begrijp wil Blind perse naar Ajax en kan United hem niet tegen zijn zin aan een andere partij verkopen. Dus als hij voet bij stuk houdt kost het United alleen nog maar veel meer want dan loopt hij over negen maanden gratis de deur uit dus foetsie transfersom en 9 maanden salaris. Dan moet dit toch gewoon goed gaan komen....
2 -1
433metdepuntnaarlinks
Ik vind het opportunisme rondom de genoemde 3-4-3 wel langzaam een beetje eng worden op dit forum. Ik hou, net als iedereen hier, van aanvallend voetbal maar sommige opstellingen die hier geopperd worden zijn rondom fantasie ... Leuk in Utopia maar wel roekeloos aanvallend. Als je met Blind als Libero kan spelen in een simpele 4-3-3 wat zich automatisch ontwikkelt tot een 3-4-3 of 3-3-4 tijdens dominate wedstrijden dan doe je het al prima. Zeker met het oog op Europees succes, aanvallende stijl behouden we toch wel. Alleen sommige opstellingen zijn vooral op Fifa interessant hahaha.

Onana
rechtsback - de Ligt - Blind - Tagliafico
Tadic - F. de Jong - vd Beek
Neres - Dolberg - Labyad

Maar ik heel acceptabel vind ik ook

Onana
rechtsback - de Ligt - Wober - Tagliafico
F. de Jong - Blind - vd Beek
Neres - Dolberg - Tadic

Het ligt er natuurlijk aan waar Tadic het beste tot zijn recht komt. De bank is in deze opstelling ook fantastisch (Schone, Eiting, Labyad, Huntelaar) en ik zie Wober dit jaar wel stappen maken naast de Ligt met ook Blind en Tagliafico om hem heen. Het jaar erop Blind mogelijk een linie terug als Eiting 6 aan kan maar dat is altijd speculeren. Ik zou in elk geval uitgaan van de 4-3-3 met een Libero (wat ten Hag zijn stijl wel is, zie Willem Janssen bij Utrecht) en het lijkt me essentieel om de juiste positie voor Tadic te vinden. Iedereen kan wel willen dat hij op 10 speelt of de plek van Ziyech overneemt, ik vind het prima zolang dat maar werkt. Speelt hij lekkerder hangend vanaf de zijkant, prima, dan kan Frenkie perfect op de plek van Ziyech. Laten we niet vergeten dat dat is wat de meeste wilde voor het gerucht Tadic werkelijkheid werd.

Ik ben in elk geval zeer benieuwd, ook om te zien wat PSV overhoudt, of Feyenoord zich een beetje kan houden dit jaar tegen het op de deur kloppende AZ en Vitesse. Het verschil tussen de top 5 en de rest zal in mijn ogen astronomisch worden aangezien de eerder genoemde clubs hele degelijke selecties hebben en met de komst van de lamme en de blinden uit de Jupiler League zal het verschil geweldig groot worden.
0 -1
Michelinho
Ziyech gaat echt wel verkocht worden; zo niet nu dan wel in de winterstop.
Liever zelfs het laatste. Kan ie nog mooi van pas komen in de (v)CL/EL/comp. (Tadic komt bv pas de 20e en de 25e is Sturm Graz thuis al) en wie weet zelfs zijn marktwaarde opkrikken.
In de tussentijd hebben jongens als Sink, Frenkie, Donny en Cerny wat meer tijd om van hun blessures terug te komen.
1 0
Youri08
Sinds lange tijd zegt hij weer eens iets nuttigs die Derksen, een routinier is vaak belangrijker voor jonge spelers dan een trainer, wel of niet met een onverstaanbaar accent. Op elk, van het laagste amateur tot het prof nivo, kunnen de ervaren spelers talenten maken of breken. Met types als Blind en Tadic heb je die ervaring in ieder geval binnen je selectie en dat ontbrak er vorig jaar aan. Het zijn wel dure spelers want de transfersom moet je ook helemaal afschrijven in die 4 jaar. Ervan uitgaande dat Blind ook voor 4 jaar tekent en ongeveer hetzelfde zal moeten kosten, is het toch wel een postje van een miljoen of 10/12 per jaar.
0 -2
AFCAsphere
Natuurlijk kan een routinier veel positieve invloed hebben op een jonge speler, maar uiteindelijk maakt de trainer de opstelling en hij bepaald de tactiek. In 16/17 had Bosz op Schöne en Viergever na eigenlijk ook geen beschikking over echte routiniers, aangezien Lasse en Nick alleen in de Eredivisie hebben gespeeld. Toch wist Bosz ons naar de Europa League finale te loodsen.

Daarom vind ik het een te makkelijk argument van Derksen om te zeggen dat routiniers per definitie beter zijn voor de jongelingen dan een goede trainer. Er moet een perfecte balans worden gevonden tussen talenten, routiniers, en een goede trainer.
0 0
Geoffajax06
Volgens mij heeft Viergever toch zn beetje de twee belangrijke doelpunten gemaakt. Best knap zonder te spelen.
1 -1
Youri08
Volgens mij lees je niet goed
1 0
Youri08
Daarom was het ook zo knap van Bosz. En trek de vergelijking met 95/96, toen was Rijkaard net dat beetje extra in een al talentvolle/ goede lichting.
0 0
ETM
Laag niveau weer van die Driessen. Dat stuk over Ten Hag is nergens voor nodig, bovendien is Ten Hag en dus zijn samenwerken met de selectie sowieso heel belangrijk en geen bijzaak zoals Driessen in feite suggereert. Erik bepaald straks de opstelling en Erik legt straks accenten. Zijn verbale accent doet er geen flikker toe.
Zoals ik al heb betoogd ben ik pro een komst van Blind. Het scenario dat Ziyech blijft vind ik een lastige. Het lijkt me echt lastig om dan goed met de groep om te gaan mbt de gevoelsmatige rangen. Wel heel boeiend. In principe kan Tadic prima op de vleugel. Maar krijg je dan, stel dat Blind komt, echt een middenveld van Blind (6) Frenkie, Ziyech? Ik wil echt Frenkie van de 4 af en niet op de bank. Met Vd Beek zijn ze al in een ver stadium van brengen, die laten banken, het kan, niet makkelijk.. Labyad zal hoge verwachtingen hebben, en Erik zal een vrij helder plan met hem hebben. Maar Tadic gaat in de basis, en Ziyech dan lijkt me toch ook. Dat zijn dan de enige spelers die je al zonder meer kunt invullen, ald uitgangs basis.
2 0
Michelinho
Vooralsnog zijn er aardig wat spelers nog terug aan het komen van een langdurige blessure en vind ik het helemaal niet zo erg dat/als Ziyech er kan staan met het vroege begin van het seizoen. Zeker niet gezien Schöne, Tagliafico, Dolberg, Tadic en evt. Blind relatief laat van vakantie terugkomen.
1 0
ETM
Is ook zo, en je hoort me ook niet klagen als Ziyech blijft hoor.
0 0
Dennis1964
Inderdaad de journalisten zijn weer opzoek. Vorig jaar is dat aardig gelukt met Ziyech. De FLUITERS stonden direct klaar. Laat je als supporter niks aanpraten door de media. Ten Hag begint voor het eerst met een seizoenvoorbereiding bij Ajax. Aan het einde van het seizoen rekenen we pas af.
0 0
RedFeather
Daar moet je bijna een systeem voor ontwerpen

Dolberg
Labyad - Tadic
Ziyech
Jong - Beek
Blind
Tagliafico -Magallan - Ligt
Onana
1 -3
MNJ7
Onana
De Ligt Blind Tagliafico
Ziyech Frenkie Donny Tadic
Neres Dolberg Labyad
1 -3
De_Realist
Bizar dat ze Blind terughalen, en als je de geruchten mag geloven, dat ze hem ook nog Engelse salarissen willen betalen (lees: Nederlandse salaris flinke smak tekengeld om te compenseren). Voor een speler die niet meer dan middelmaat is. Ongelooflijk.

Blind wordt in de verdediging vierkant voorbij gerend want hij is zo traag als een slak.
2 -14
Jan Doedel
In mijn ogen heb je helenaal gelijk! Blind is echt een goeie gast en een echte Ajacied maar hij wordt hier groter en sterker gemaakt dan hij is. Als dit doorgaat wordt het een teleurstelling voor iedereen. Blind doet natuurlijk zijn best maar is nou eenmaal geen topspeler. Teleurstelling voor de supporters, Ajax en Blind zelf. Ajax gaat heel veel geld weggooien op deze manier. Voor een speler in de categorie Tadic zoveel geld uitgeven vind ik verstandig, dat is een speler die je elftal echt beter maakt. Daley met alle respect is niet van deze categorie helaas.
0 -1
ambtenaar
Wat interesseert jou dat geld nou ?
0 0
Ajax#1900
140 caps Ajax, 140 caps United, 55 caps Oranje, captain, gouden schoen, uitblinker op een WK, maar hij kan er uiteraard helemaal niets van.
3 -1
AJAIXIXIXI
Het is dan ook wel erg moeilijk om sneller als matavz te kunnen rennen.
0 0
Vak M
Hij is zeker niet snel ( meer) maar wel goede laatste man. Ziet het spel en heeft erg goede pass
3 -2
Jornnn
Haha. Dit is gewoon niet waar.
3 -2
Raikkonen94
Ben wel benieuwd voor welke positie ze hem halen. Hij kan zowel linksachter, in het centrum als op '6' behoorlijk goed uit de voeten. Als je een centrum met de Ligt en Magallan hebt en daarvoor dan Blind op het middenveld met Donny en Frenkie.. Het moet raar lopen wil je dan geen kampioen worden hoor.
1 -1
Viviano
Als deze transfer rond is en evt. nog die van Magallan dan mag Overmars van mij lekker op vakantie tot 1 september. Telefoon uit, lekker op de waterscooter. Beste transferperiode in jaren!
0 0
Rentokill
Prima als we de beste speler bd eredivisie kinnen behouden. En Blind en Tadic kunnen houden. De Ligt ook behouden en we hebben een selectieniveau dat we al lang niet meer hebben gehad
2 0
Johnvanessen
@FreekJansenVI: komst Blind ziet er positief uit, Magallan is inmiddels krankzinnig transferspel (gebed zonder eind) geworden en Ziyech nog niet verkocht. Hij meldt zich maandag weer bij Ajax.
2 0
Jornnn
Magallán lekker een streep doorheen zetten. Blind kan daar spelen. Ajax kan Anita ophalen. Ideale 12e man en hij wil zelf ook graag komen zei hij zelf.
0 -3
jaribombari
Ziyech 'Ik ben wel klaar in Nederland'. Tot dat er geen club komt die je wilt hebben. Ergens is het wel een beetje grappig. .
1 -4
L1tman3n
Na het WK komt de hele carrousel op gang. Ik moet dan nog zien of Ziyech en De Ligt echt blijven...
1 0
AFCA.
Dat wk van Ziyech was nou niet echt bevorderlijk voor zijn transfer die hij zelf blijkbaar voor ogen heeft.
0 0
Leviathan
Er is vast wel meer interesse maar geen clubs waar hij interesse in heeft.
3 0
Ajax412
Die Derksen lult natuurlijk ook alleen maar domme stront koek. Gaat hij ineens de trainer vergelijken met een geroutineerde speler. Dat zou hetzelfde zijn als dat Ajax ineens Eriksen aan zou trekken en hem ook maar meteen coach zou maken, want het is zo'n ervaren speler zonder accent ofzo. Dat staat toch volledig los van elkaar?
3 -5
AFCAsphere
Hij praat veel onzin, puur en alleen om zijn praatprogramma te vullen, en de kudde VI kijkers nemen het allemaal over. Zoals je ziet zijn de Derksen fanboys het niet met je eens.
0 0
Rentokill
Driessen, niet Derksen gaat het over nu.
1 -2
Tinus
Dat stukje in kwestie ging over Derksen, niet meer over Driessen.
1 0
Hwb
Lees anders het artikel even goed.
1 0
Restored
Ben benieuwd of Ajax Blind ook gewoon wil halen als Ziyech niet wordt verkocht, Tadic is natuurlijk min of meer betaald met de transfer van kluivert, als we ook nog Blind binnenhalen gaan we erop achteruit. Dit is opzich niet erg maar in voorgaande jaren wilde de RvC vaak pas wat halen als er ook wat was verkocht
0 0
ddkoning
ze hebben toch geld genoeg om te investeren, ze staan niet meteen in het rood
0 0
ddkoning
ze hebben toch geld genoeg om te investeren, ze staan niet meteen in het rood
0 0
gi0vanni
En dat is prima maar de slechte resultaten en Kluivert hebben daar schijnbaar verandering in gebracht. Met alleen talenten red je het niet en talenten blijven niet omdat als er geen balans in het elftal is tussen jong en oud ze zich zelf te vroeg een wereldster vinden terwijl ze nog niets hebben laten zien.

Mocht Ajax met een sterke selectie Europees goed presteren en kampioen worden zullen ze er geen spijt van hebben. En het kan niet elk jaar maar af en toe willen de fans ook spelers waarvoor ze naar het stadion komen.
2 0
Cleo9
Marcie heeft z'n waterscooter nu echt verkocht he
3 -1
GrandMasterFlex
wat
0 -2
ajaxfan4life82
Stel Blind komt terug, sjezus, wat een selectie hebben we dan..
7 0
fc Barcelona_ke
Als ziyech blijft en daley komt

Onana
De ligt magallan tagliafico
Vd beek blind frenkie
Neres ziyech tadic
Dolberg
11 -2
fc Barcelona_ke
Hoe betrouwbaar is die valentijn driessen?
3 0
KevinDurant
hij betaald mike verwij om ajax info te krijgen. hij heeft dus toegang tot alle info die verweij nog niet eens mag melden van ajax.
0 0
Bjorn
Hopelijk zo snel mogelijk Ajacied voor een redelijke transfersom.
0 0
jvs
Vreemd dat sommige mensen hier Blind zien als CV. Als hij gehaald kan worden zal dat toch voor de 6-positie zijn neem ik aan. Beste 6 die we de laatste jaren hebben gehad.
3 0
AJAIXIXIXI
Ik denk dat het middenveld overvol is en aangezien Ten hag gewoon 433 wilt spelen en 343 in de opbouw zou ik blind ook als inschuivende centralback opstellen. Dan staat hij op papier wel als verdediger maar zou hij toch veel gaan inschuiven naar het middenveld.
2 -1
Rood Gevaar
wanneer hij centraal staat gaat dit ook gebeuren.
Maar toch vraag ik me dan af waarom we dan ook nog Mallagan moeten aantrekken.
Met De Ligt, Schuurs, Wöber en Blind heb je dan voldoende centrale verdedigers
2 0
Mokum31
Zou topaanwinst zijn
26 -4
ELMagico
Vind ik niet.
Niet goed genoeg voor ajax!
2 -35
Sterretje73
Pffff laatste seizoen bij ons was Blind weergaloos. Vergeten ?
11 -1
Oliveira
Vind je? Lekker belangrijk wat jij hierover te zeggen hebt. Blind is gewoon een topspeler. Ik zie hem er graag bij komen, veel liever dan Magallan of Balbuena. Blind heeft bewezen het niveau aan te kunnen van een top competitie de andere 2 genoemden niet.
24 -2
ajaxfan4life82
Ik zie hem ook graag komen, eerst verguist bij AJAX.. Naar Groningen gegaan, terug gekomen bij AJAX, hij heeft zich toen goed ontwikkelt en daarmee een transfer naar man u afgedwongen.. Als zo'n speler terug wil komen, dan direct doen.. We zeuren soms dat oud ajacieden te laat willen terugkomen, wil er 1tje op een goede leeftijd terugkomen, is het ook niet goed..
1 0
Oliveira
Helaas is AS een zeikforum geworden. Het publiek kan beter eens positief zijn over de jongens die het goed gedaan hebben bij Ajax en terug willen ( mits ze daadwerkelijk nog niveau hebben)
3 0
ajaxfan4life82
Daar lijkt het soms wel op hier, de laatste tijd helemaal, vakantie/ komkommertijd laten we het daar maar op houden.. Dat vind ik ook, en met blind erbij krijg je een mooie mix van ervaring en talent..
0 0
De Stift
Prima hoor. Blind erbij, Ziyech die blijft.
13 0
CR14FF
Precies, geld is er toch al genoeg, de prijzen gaan voor! Ziyech ook nog een meerjarig contract, dus daar valt nog genoeg op te verdienen als je een topseizoen draait met een sterke selectie.
9 0
WestlandforAjax
Haha 20 miljoen voor Ziyech.. daar krijgen ze een shirt met handtekening voor. Van mij mag Ziyech best vertrekken maar wel voor minimaal 30 miljoen.

Ik denk dat het salarisplafond van 1 miljoen al lang doorbroken is. Veltman schone en Neres verdienen sws 1,3 miljoen en ik denk Huntelaar en Ziyech ook rond dat bedrag.
5 -4
DolbergVoorBallonDor
Onpopulaire mening misschien maar het is dus echt altijd zo dat de fans van een club die een speler verkoopt de prijs te laag vindt en de fans van de club die de speler koopt te hoog vindt. En kom op, laten we Ziyech niet overschatten. Begrijp me niet verkeerd: voor mij was hij ook speler van het jaar, maar ik moet nog echt maar gaan zien dat hij gaat slagen bij een topclub in en topcompetitie als hij nu weg zou gaan. Nog een extra jaartje voor hem zou het beste zijn voor beide partijen.
1 -1
Ajaxvooraltijd
Ik vond hem een zeer matig seizoen draaien eerlijk gezegd. Maar aan de andere kant weet ik dat hij het wel in zich heeft als hij die rare maniertjes maar achterwege laat.
0 0
Lazell
Ja is idd al een tijd verbroken. Zeker met Tadic. Zoveelste bevestiging dat die zomaar wat loopt te lullen, zonder ergens vanaf te weten.
2 -1
AFCAsphere
Tja, die Derksen. Lult maar gewoon wat om zijn tv programma te vullen.
0 0
hallo1
Nou Eddie, aan de slag!

Verwacht wel dat Ziyech nog vertrekt. Hoe Ziyech zich heeft opgesteld en de reactie van een groot deel van de Ajax-fans zou een vertrek het beste zijn. Ik moet wel nog zien welke club hem voor 30 miljoen wil halen. Wordt zo toch een beetje een reality-check voor Ziyech, zo goed wordt hij ook weer niet gevonden in het buitenland (en terecht).

Rond Magallan blijft het stil. Telkens tegenstrijdige berichten, maar iets dat zo lang duurt en waarbij het lang stil blijft doet denken aan het verhaal Richarlison. Met Blind erbij is Magallan echter ook niet echt nodig.
3 -1
AFCA.
Tadic - Dolberg - Neres
Frenkie - Ziyech
Vd Beek
Tagliafico - Blind - De Ligt - Mazraoui
Onana

"Beste selectie in jaren"
8 -6
xstaniox
Op Mazraoui na helemaal eens.
Mazraoui doet het tot nu toe aardig, maar moet nog laten zien dat hij dit langer kan volhouden.
Als we over 2-3 jaar ook Alderweireld zouden kunnen halen zou het geweldig zijn, al zijn veel van deze spelers tegen die tijd alweer vertrokken natuurlijk.
5 -2
Jood074
ik heb toch ook wel het gevoel dat vertonghen en alderweireld af zouden willen sluiten bij Ajax. dat lijkt me een prima zaak
1 -2
xstaniox
Zou mooi zijn.
0 0
DolbergVoorBallonDor
Jezus joh, die Mazraoui speelt een paar niet slecht op rechtsachter en hij wordt beter geschat dan Kristensen en Orejuela? Ik zal je zeggen vriend, als wij met Mazraoui op rechtsachter gaan spelen volgend seizoen, gaan we heel wat goals via die kant tegen krijgen.
1 -4
Ferd
Als je met kristensen of orejuela speelt krijg je nog meer goals tegen.
0 0
AFCA.
Mazraoui heeft in 1 pot als rechtsback laten zien dat hij meer voetballend vermogen heeft dan die andere 2 bij elkaar. Hij kan ook een balletje voorgeven. Verdedigend is hij feller en slimmer in het vooruit verdedigen.
2 -2
DolbergVoorBallonDor
Dit soort conclusies kun je dus ECHT niet gaan trekken na een paar wedstrijden. Kristensen krijgt te veel kritiek en wordt meteen al afgeschreven nadat hij er meteen moet staan zonder tijd te hebben gehad om zich aan te passen. Zelfde met Orejuela, een speler die een aantal goede wedstrijden heeft gespeeld in Jong Ajax, maar wordt gezien door Ajax-"fans" als een miskoop, omdat hij er in het begin nogal klunzig uitzag in z'n spel. Ja hallo? Het is niet niks hè? Van Colombia naar Amsterdam om even vaste rechtsback te worden van de grootste club in Nederland.

Geloof me nou maar, de toekomst van Mazraoui ligt niet op de rechtsbackpositie.
1 -4
Jan Doedel
Ja idd is niet niks van Colombia naar 1 van de sterkste competities van Europa ;-)
Aankopen die al volwassen zijn qua leeftijd en die niet meteen mee kunnen in Ajax 1 had je beter niet kunnen kopen. Ik ben niet tegen kopen maar alleen maar spelers die er meteen staan en die je elftal meteen sterker maken.
0 0
trodat4030
Haha, Orejuela z'n beste wedstrijd was z'n allereerste (Jong PSV uit). Daarna heeft ie werkelijk geen knikker meer geraakt. Desondanks heeft hij wel meer goede wedstrijden gespeeld dan Kristensen (al is het slechts die ene pot). Kristensen liep zelfs tegen VVSB kilometers uit positie, die speelde als rechtsbuiten ipv als rechtsback. Dat mag je na een half jaar wel inzien, zeker als het je dagelijks op de training verteld wordt. Misschien heeft die knaap wel amper lerend vermogen, want hij laat nog steeds zien dat ie bar weinig heeft bijgeleerd. En misschien ligt de toekomst van Mazraoui niet op rechtsback idd, maar feit is is dat hij op dit moment veruit onze beste optie is op die plek. Dus dan zet je hem daar gewoon neer, zeker als hij als mid toch niet aan de back (woordgrapje) komt.
0 0
AFCA.
Ach joh dan laten we die rechtsback positie toch gewoon open. Met zo'n elftal moet het ook wel met 10 man lukken.
1 0