'Ziyech topkandidaat bij AS Roma mocht Zaniolo vertrekken'

door Bart Veenstra 20

Bron Gianluca Di Marzio

'Ziyech topkandidaat bij AS Roma mocht Zaniolo vertrekken'

door Bart Veenstra 20

Bron Gianluca Di Marzio

Laatst geüpdatet

Hakim Ziyech kan zijn carrière nog altijd vervolgen bij AS Roma. De topclub uit de Italiaanse hoofdstad ziet in de oud-Ajacied nog altijd de topkandidaat om Nicolò Zaniolo op te volgen. Dat meldt de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio vrijdag.

Ziyech werd in de afgelopen periode aan meerdere Italiaanse clubs gelinkt en één van die clubs is AC Milan. De kans dat de Marokkaans international zijn loopbaan bij de topclub uit Milaan vervolgt, lijkt echter heel klein. Naar verluidt heeft AC Milan geen geld meer voor winterse aankopen en dus moeten ze het hebben van huurdeals. Chelsea kan echter niet overgaan tot verhuur van Ziyech, omdat het al het maximale aantal van acht spelers heeft verhuurd.

Vertrekt Zaniolo naar AFC Bournemouth?

AS Roma is wel bereid om over te gaan tot het kopen van Ziyech, al zal Zaniolo dan wel eerst moeten vertrekken. De Italiaanse middenvelder staat in de belangstelling van het Engelse AFC Bournemouth. de toekomst van Ziyech ligt zodoende mogelijk in handen van Zaniolo, die nog een beslissing moet maken over een mogelijke transfer.

Chelsea zou ongeveer twintig miljoen euro voor Ziyech willen zien, al zou dat bedrag mogelijk nog iets kunnen zakken. AS Roma zal een keuze moeten maken of het een fiks bedrag over heeft voor de 29-jarige oud-Ajacied. Ziych werd onlangs ook nog gelinkt aan clubs als Everton en FC Barcelona.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.