Ziyech en Mazraoui opgeroepen voor selectie Marokko

door Cristian de Jong 22

Bron Marokkaanse voetbalbond

Ziyech en Mazraoui opgeroepen voor selectie Marokko

door Cristian de Jong 22

Bron Marokkaanse voetbalbond

Laatst geüpdatet

Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui staan op het punt terug te keren bij het Marokkaans nationaal elftal, zo meldt de Marokkaanse voetbalbond. Na het vertrek van voormalig-bondscoach Vahid Halilhodzic zijn beide spelers direct opgeroepen. De oud-Ajacieden spelen met hun land de laatste paar wedstrijden voor het WK.

Ziyech en Mazraoui kwamen al een tijdje niet meer uit voor hun land. De laatste interland van Ziyech dateert van 12 juni 2021. Die van Mazraoui dateert zelfs van 13 november 2020. Ziyech is voor het eerst opgeroepen sinds de komst van trainer Walid Regragui.

De reden van de lange afwezigheid van Ziyech komt door de slechte relatie die hij had met de toenmalig bondscoach. Mazraoui was al eerder opgeroepen voor het nationale elftal, maar kon toen wegens blessures niet meedoen.

Op 23 september spelen Ziyech en Mazraoui hun eerste wedstrijd sinds een lange tijd voor de Leeuwen van de Atlas. Dan is Chili de tegenstander. Op 27 september is Paraguay de tegenstander. Op het WK zit Marokko in een poule met Kroatië, België en Canada.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.