'Withete' Ziyech woest na mislukte transfer: 'Hij was zelfs bereid om een deel zelf te betalen'

door Cristian de Jong 97

Bron Sky Sports

'Withete' Ziyech woest na mislukte transfer: 'Hij was zelfs bereid om een deel zelf te betalen'

door Cristian de Jong 97

Bron Sky Sports

Laatst geüpdatet

Hakim Ziyech is woest op de manier waarop Chelsea met zijn transfer naar Paris Saint-Germain is omgegaan. De oud-Ajacied stond op het punt een late transfer te maken naar Frankrijk, maar wegens te laat ingeleverde administratieve documenten ging de overstap niet door.

Sky Sports-journalist Kaveh Solhekol schrijft dat de 'withete' Ziyech zelfs bereid was om zelf mee te betalen aan de overstap. De Marokkaans international komt niet altijd aan spelen toe bij Chelsea en met de vele aanwinsten van de club uit London leek hier geen verandering in te komen.

Mislukte transfer Ziyech

Een overstap naar een club als Paris Saint-Germain kwam dus als geroepen voor de oud-Ajacied. Ziyech had zijn medische keuring in Parijs al doorstaan, waarna de huurdeal alsnog niet doorging. De club uit Parijs legde de schuld bij Chelsea, waarna de regerend landskampioen ook nog eens een beroep deed aan de Professional Football League om de transfer van Ziyech alsnog over de streep te trekken.

Van een transfer kwam het niet en zodoende maakt Ziyech het seizoen af in de Premier League. De creatieveling stuurde zelfs nog een bericht naar Chelsea-eigenaar Todd Boehly, waarin hij zou hebben 'gesmeekt' om de overstap toch te kunnen maken.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.