Wat zijn de kansen van alle kwartfinalisten op het WK voetbal 2022? (Ad)

door NielsOpdam 0

Bron Sportbookies

Wat zijn de kansen van alle kwartfinalisten op het WK voetbal 2022? (Ad)

door NielsOpdam 0

Bron Sportbookies

Laatst geüpdatet

Nog acht landen zijn in de race om de felbegeerde wereldbeker. We hebben al afscheid moeten nemen dit toernooi van grootmachten als Duitsland, België en Spanje. Vrijdag 9 december worden de eerste twee kwartfinales gespeeld. Wij hebben gekeken wat de wedkantoren verwachten van alle landen die nog actief zijn in de knock-outfase.

Dit artikel is van Sportbookies.nl.

Topfavoriet is nog altijd Brazilië met een odd van 2.75 voor de eindzege in Qatar. Frankrijk volgt op een tweede plaats en Argentinië en Engeland delen positie drie met een odd van 7.00. In de bovenste helft van het schema wordt verwacht dat Brazilië zich eenvoudig gaat plaatsen voor de halve finale ten koste van Kroatië. Tegenstander in de halve finale wordt de winnaar van het duel Nederland-Argentinië. In de onderste helft wacht eerst de kraker tussen Frankrijk en Engeland. De winnaar van die wedstrijd speelt tegen Marokko of Portugal. Een kijkje in onze glazen bol: finale Brazilië tegen Frankrijk.

In onderstaande tabel staan de verwachtingen van de bookmakers weergegeven waarbij er gewed kan worden op welke ronde ieder land gaat bereiken. Het gehele speelschema is hier terug te vinden.

Halve finale Winnaar
Argentinië 1.57 7.00
Brazilië 1.16 2.75
Engeland 2.10 7.00
Frankrijk 1.72 5.00
Kroatië 5.00 34.00
Marokko 4.00 26.00
Nederland 2.37 15.00
Portugal 1.40 7.50

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.


Maak elke wedstrijd van Oranje kans op 2500 euro cash door deze zes vragen in te vullen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.