Van Dijk haalt uit naar journalist na Van Gaal-gerucht: 'Schaam je'

door Thijs Zwagerman 29

Bron Mirror, Twitter

Van Dijk haalt uit naar journalist na Van Gaal-gerucht: 'Schaam je'

door Thijs Zwagerman 29

Bron Mirror, Twitter

Laatst geüpdatet

Virgil van Dijk heeft op Twitter fel gereageerd op een gerucht omtrent de mogelijke aanstelling van Louis van Gaal als bondscoach van het Nederlands elftal. Het Engelse Mirror schrijft dat Van Dijk, Georginio Wijnaldum en enkele andere spelers liever Henk ten Cate als bondscoach zien.

Volgens Van Dijk is dit echter niet waar, zo laat de aanvoerder van Oranje verbeten weten op Twitter. ‘Dit bericht is volledig onjuist. Het is nooit belangrijker geweest voor journalisten om de waarheid te vertellen en niet zomaar dingen te verzinnen. Schaam je, meneer Simon Mullock (de journalist die het artikel voor Mirror schreef, red.).’

Volgens de laatste berichtgeving is Van Gaal dichtbij een nieuwe aanstelling als bondscoach van het Nederlands elftal. De bijna zeventigjarige Van Gaal is voor de KNVB de belangrijkste kandidaat om de ontslagen Frank de Boer op te volgen. Van Gaal beslist volgens het Algemeen Dagblad op zeer korte termijn of hij voor de derde keer bondscoach wil worden.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt mét het oude logo nu!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.