Vaessen dankbaar voor steun supporters: 'Sportieve rivaliteit maakte plaats voor menselijke warmte'

door Bram Bark 3

Vaessen dankbaar voor steun supporters: 'Sportieve rivaliteit maakte plaats voor menselijke warmte'

door Bram Bark 3

Laatst geüpdatet

Etienne Vaessen is dankbaar voor alle steun die hij heeft ontvangen na het incident tijdens de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Ajax, zo laat hij blijken op Instagram. De doelman raakte in die wedstrijd bewusteloos na een ongelukkige botsing met Brian Brobbey. De wedstrijd werd na het ongeval gestaakt.

Vaessen staat inmiddels weer -met helm- op het trainingsveld in Waalwijk. De goalie is dus op de weg terug en is blij dat er na het incident zo adequaat gehandeld is. 'Ik heb enorm geluk gehad met deze clubmensen en hun zowel professionele als menselijke manier van handelen', schrijft Vaessen.

De doelman is na de heftige gebeurtenis bedolven onder de steunbetuigingen en spreekt zich daarover uit. 'De steun die ik in de afgelopen periode heb mogen ontvangen is enorm. Ik kan eigenlijk niet in woorden uitdrukken hoe hartverwarmend het was, om zo gesteund te worden in een voor mijn gezin plotselinge en aanvankelijk heel spannende situatie. Ik mag van geluk spreken dat ik als keeper van RKC in de belangstelling sta, en daardoor zoveel support mag ontvangen, en heb hierdoor ook weer gezien hoe mensen bij tegenslag elkaar weten te vinden', zo valt te lezen op de Instagram van Vaessen.

Steun Ajax fans

Vaessen bespreekt ook de steun van die hij kreeg van de supporters van Ajax. Even was voetbal van ondergeschikt belang. 'Sportieve rivaliteit maakte plaats voor menselijke warmte. Ik hoop dat iedereen goed op elkaar blijft letten, waar dan ook, wie dan ook, en ik gun alle mensen die door een angstige tijd gaan de oprechte steun van anderen toe. Ik bedank iedereen enorm voor de kaarten, brieven, bloemen en berichten.'

Tot slot laat de doelman zich uit over zijn terugkeer bij RKC Waalwijk. 'Een tijd van vallen en opstaan is reeds aangebroken. Mijn gezin staat me bij om terug te komen op het niveau waarop ik actief wil zijn. Daar werk ik nu hard voor. Ik hoop jullie allemaal snel te mogen begroeten', sluit Vaessen zijn boodschap af.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.