[Update] PSV bevestigt blessure Madueke; aanvaller afwezig tijdens Ajax - PSV

door Jesse ter Haar 174

Bron Voetbal International

[Update] PSV bevestigt blessure Madueke; aanvaller afwezig tijdens Ajax - PSV

door Jesse ter Haar 174

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Noni Madueke kan zaterdag mogelijk niet meedoen tijdens Ajax - PSV, zo brengt Voetbal International naar buiten. De landskampioen en bekerwinnaar van het vorige seizoen nemen het dan tegen elkaar op in de strijd om de Johan Cruijff Schaal, maar de buitenspeler haakte geblesseerd af tijdens een training.

Het was eerder deze week toen Madueke een blessure opliep tijdens een oefensessie. Het is nog niet zeker, maar de kans dat hij de wedstrijd tegen Ajax haalt, is klein. Er is nog een kleine opening, want over de exacte ernst van de kwetsuur is nog niets bekend.

Het betekent opnieuw een aderlating voor PSV, want twee andere aanvallers zijn hoe dan ook niet van de partij. Yorbe Vertessen is afwezig wegens een ontsteking aan zijn blindedarm, terwijl Carlos Vinícius nog herstellende is van een hamstringblessure. Zodoende is de voorhoede van de Eindhovenaren flink verzwakt.

De twee clubs ontmoeten elkaar zaterdagavond om 20.00 uur. In de Johan Cruijff ArenA strijden zij om de gelijknamige school, ook wel de supercup. Bij Ajax lijkt is het in de voorhoede vooral nog de vraag hoe lang Antony zaterdag kan meedoen. Hij komt terug van een lange blessure en dus is Alfred Schreuder voorzichtig met hem.

Update - 20.40 uur (vrijdag 29 juli) - PSV bevestigt slecht nieuws over Madueke; aanvaller afwezig tijdens Ajax - PSV

Noni Madueke zal er zaterdag tijdens Ajax - PSV niet bij zijn, zo bevestigt PSV via de eigen website. De aanvaller haakte eerder deze week geblesseerd af tijdens de training en er werd meteen al gevreesd voor zijn kans om mee te spelen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Hij blijkt een ernstige enkelblessure overgehouden te hebben aan een botsing op de training, waardoor hij mogelijk zelfs tot half november is uitgeschakeld.

Krijg 1,83 keer je inzet terug als Ajax de Johan Cruijff Schaal wint van PSV!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties