[Update] 'El Ghazi staat open voor overgang naar PSV'

door NielsOpdam 354

Bron De Telegraaf

[Update] 'El Ghazi staat open voor overgang naar PSV'

door NielsOpdam 354

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

PSV heeft zich bij Aston Villa gemeld voor Anwar El Ghazi. Dat meldt De Telegraaf donderdagavond. De Eindhovenaren zijn vanwege de langdurige blessure van Noni Madueke op zoek naar een extra aanvallende impuls en is in die zoektocht dus bij de oud-Ajacied uitgekomen.

Hoe El Ghazi er zelf in staat is onduidelijk, al lijkt de aanvaller bij Aston Villa op een dood spoor te zitten. Hij speelde dit seizoen nog geen minuut onder trainer Steven Gerrard en moet het doen met minuten in het tweede elftal. Het is eveneens onduidelijk hoevel El Ghazi moet kosten.

Het laatste half jaar van vorig seizoen werd El Ghazi al verhuurd aan Everton, de club waar huidig PSV-directeur Marcel Brands werkzaam is geweest. Toen El Ghazi bij de club uit Liverpool kwam te spelen, was Brands al vertrokken.

El Ghazi speelde graag tegen PSV

El Ghazi speelt sinds 2018 voor Aston Villa, dat hij in zijn eerste seizoen, toen nog als huurling van Lille, naar de Premier League hielp dankzij een doelpunt in de play-off-finale. Voor zijn tijd in Engeland speelde de aanvaller voor Lille, dat hem begin 2017 overnam van Ajax. In Amsterdam kwam El Ghazi tot 23 goals en 16 assists in 99 wedstrijden. In zijn mogelijk toekomstige werkgever PSV had de aanvaller in zijn Amsterdamse periode een tegenstander die hij graag trof. In vijf optredens tegen de Eindhovenaren trof El Ghazi driemaal doel.

Update - 11.50 uur (27 augustus 2022) - 'El Ghazi staat open voor overgang naar PSV'

PSV is volop bezig met de komst van Anwar El Ghazi, zo meldt het Eindhovens Dagblad zaterdag. Volgens het medium wil de oud-Ajax-aanvaller een stap terug naar Nederland maken. 'Hij staat zeker open voor een overgang naar de Eindhovense club, die zich voor hem heeft gemeld bij Aston Villa', schrijft het Eindhovens Dagblad over El Ghazi. Een persoonlijk akkoord zal dan ook geen probleem zijn. PSV wil El Ghazi graag gratis overnemen, maar het is nog niet duidelijk of dat daadwerkelijk gebeurt.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties