El Ghazi blij met overstap naar Everton: 'Was toe aan een nieuwe stap'

door BadembaBarrie 6

Bron De Telegraaf

El Ghazi blij met overstap naar Everton: 'Was toe aan een nieuwe stap'

door BadembaBarrie 6

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Anwar El Ghazi is blij dat hij bij Everton een nieuwe kans krijgt om minuten te maken in de Premier League. Bij Aston Villa speelde de oud-Ajacied dit seizoen een stuk minder en Everton kwam zodoende als geroepen, zo vertelt hij aan De Telegraaf.

'Ik speelde weinig bij Aston Villa en was zeker toe aan een nieuwe stap', daarbij was het voor El Ghazi tevens belangrijk om in de Premier League actief te blijven, zo vertelt hij. 'Toen Everton kwam, was dat een heel mooie kans voor mij, want Everton is een grote club.'

El Ghazi heeft er vertrouwen in dat hij in het blauwe gedeelte Liverpool meer minuten kan maken. 'Ik heb met Benitez gesproken en die speelt meestal met buitenspelers, dus ik zie kansen om meer minuten te gaan pakken. Bij Villa werd gespeeld met nummer tiens die meer aan de binnenkant moeten spelen, dus ik denk dat ik hier bij Everton zeker meer mogelijkheden ga krijgen', zo vertelt hij.

Huur met optie tot koop

Everton, waar El Ghazi als eerbetoon aan Abdelhak Nouri met nummer 34 gaat spelen, heeft de oud-Ajacied in eerste instantie op huurbasis overgenomen. Daarbij heeft de club uit Liverpool deze zomer de mogelijkheid om El Ghazi voor omstreeks tien miljoen euro definitief over te nemen, zo meldt Fabrizio Romano.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.