Everton maakt komst El Ghazi officieel: 'Wil vechten voor mijn plek'

door BadembaBarrie 3

Bron Everton

Everton maakt komst El Ghazi officieel: 'Wil vechten voor mijn plek'

door BadembaBarrie 3

Bron Everton

Laatst geüpdatet

Anwar El Ghazi vervolgt zijn carrière bij Everton, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen. De oud-Ajacied tekent in eerste instantie voor een half jaar op huurbasis in het blauwe gedeelte van Liverpool. Als die periode zowel de speler als club bevalt, heeft Everton de mogelijkheid om El Ghazi in de zomer definitief over te nemen voor omstreeks tien miljoen euro, zo meldt Fabrizio Romano.

El Ghazi zelf is blij met zijn overstap. 'Ik heb er heel veel zin in. Everton is een grote club en ik kan niet wachten om te beginnen', vertelt de aanvaller op de website van zijn nieuwe club. 'Ik wil mijn kwaliteiten laten zien aan de spelers, de coach en natuurlijk de fans. Ik wil een lach op hun gezicht brengen.'

Bij Everton hoopt El Ghazi weer vaker te gaan spelen, daar hij bij Aston Villa dit seizoen vaak tot een plaats op de bank veroordeeld was. Toch neemt hij zeker niets voor lief. 'Ik wil me gewoon focussen op hard werken, in het team komen en voor mijn plek vechten', aldus de oud-Ajacied.

Nummer 34

Bij zijn nieuwe club heeft El Ghazi bovendien voor een bijzonder rugnummer gekozen. De aanvaller gaat het blauw van Everton namelijk verdedigen met nummer 34, uiteraard als eerbetoon aan Abdelhak Nouri. In het verleden bracht El Ghazi al op meerdere manieren odes aan Nouri en hij is zijn vriend duidelijk nog altijd niet vergeten.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.