[Update] 'Bosz zeer waarschijnlijk niet naar FC Twente'

door Timo Suur 373

Bron RTV Oost

[Update] 'Bosz zeer waarschijnlijk niet naar FC Twente'

door Timo Suur 373

Bron RTV Oost

Laatst geüpdatet

Peter Bosz wil graag naar FC Twente, zo zegt Bert van Losser in de Oosttribune van RTV Oost. De oefenmeester zit op dit moment zonder club, nadat hij aan het begin van dit seizoen werd ontslagen bij Olympique Lyon. Sindsdien werd hij gelinkt aan verschillende club.

'Ik heb wel gehoord dat Peter Bosz zelf ook contact heeft gehad met FC Twente', zo begint Van Losser. 'De Tukkers zich geen zorgen hoeven te maken over het salaris van de trainer, want hij wil graag naar Enschede komen.' Daarmee lijkt de droomkandidaat van FC Twente klaar te staan om Ron Jans op te volgen als trainer van de Tukkers.

Clubwatcher Tijmen van Wissing heeft technisch directeur Jan Streuer gesproken, maar hij wil er niks over zeggen. Van Wissing beweert wel dat Van Losser een appje heeft gekregen. 'Daarin stond dat Bosz rond zou komen met FC Twente', zo zegt de clubwatcher. Hij wil echter nog niet op de zaken vooruit lopen. 'Voorlopig is er nog geen witte rook.'

Update - maandag 3 april (14:30 uur) - 'Bosz zeer waarschijnlijk niet naar FC Twente'

Peter Bosz wordt zeer waarschijnlijk toch niet de nieuwe trainer van FC Twente, zo schrijft clubwatcher Tijmen van Wissing op Twitter. De Tukkers willen niet langer wachten met het aanstellen van een nieuwe trainer, terwijl de oefenmeester naar verluidt betere en andere opties heeft. Na dit seizoen stopt Ron Jans als trainer van FC Twente en zodoende zijn de Tukkers op zoek naar een nieuwe oefenmeester. In Bosz zagen ze de droomkandidaat, maar hij lijkt niet naar Enschede te komen.

Denk jij dat Ajax woensdag binnen 90 minuten weet te winnen van Feyenoord? Zet in en ontvang 3,00 keer je inzet terug als Ajax zonder verlenging weet te winnen!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.