'Union Berlin laat Becker onder geen beding naar Everton vertrekken'

door Bart Veenstra 3

Bron Sky Deutschland

'Union Berlin laat Becker onder geen beding naar Everton vertrekken'

door Bart Veenstra 3

Bron Sky Deutschland

Laatst geüpdatet

Ajax-opponent Union Berlin laat oud-Ajacied Sheraldo Becker deze winterse transferperiode niet vertrekken. Dat meldt onder meer Florian Plettenberg, journalist van Sky Sport Deutschland.

Everton wilde op de valreep van de winterse transferperiode toeslaan door Becker naar Liverpool te halen, maar een transfer van de oud-Ajacied zit er nu niet in. De nummer negentien van de Premier League is hard op zoek naar versterkingen om degradatie te voorkomen. Eerder leek Everton al dichtbij de komst van Arnaut Danjuma, maar hij ging plots naar Tottenham Hotspur.

In de tussentijd raakte Everton Anthony Gordon kwijt aan Newcastle United en zodoende zijn de zorgen bij de club uit Liverpool groot. Het waagde een poging voor Becker, maar helaas voor The Toffees zonder succes.

Becker met aanwinst Isco tegen Ajax in Europa League

Becker geldt bij Union Berlin als een belangrijke speler. In achttien competitiewedstrijden kwam hij al tot zeven goals en vier assists. In de tweede seizoenshelft gaat de oud-Ajacied zeer waarschijnlijk samenspelen met Isco. De voormalig speler van Real Madrid en Sevilla ondergaat momenteel een medische keuring in Berlijn.

In februari speelt Union Berlin in de Europa League tegen Ajax. Het heenduel in Amsterdam vindt plaats op donderdag 16 februari. Een week later volgt de return in de hoofdstad van Duitsland. De winnaar plaatst zich voor de laatste zestien van de Europa League.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.