Ten Hag kan kritiek begrijpen: 'Ik neem verantwoordelijkheid en zie het als een uitdaging'

door Bart Veenstra 43

Bron BBC

Ten Hag kan kritiek begrijpen: 'Ik neem verantwoordelijkheid en zie het als een uitdaging'

door Bart Veenstra 43

Bron BBC

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag gelooft nog altijd in betere tijden voor 'zijn' Manchester United. De manager van de Engelse topclub komt steeds meer onder druk te staan. In de competitie werd al vijf keer verloren, terwijl de club in de Champions League ook al twee duels verloor. Woensdagavond werd Manchester United door Newcastle United met duidelijke cijfers uitgeschakeld in de League Cup: 0-3.

De fans van Newcastle United zongen 'You're getting sacked in the morning'. Afgelopen zondag verloor Manchester United op Old Trafford ook al met 0-3. Toen was Manchester City te sterk voor het elftal van Ten Hag. De zorgen voor de oefenmeester zijn dan ook groot en dus wordt hem gevraagd of hij nog wel de juiste man is voor dit Manchester United. 'Het is logisch dat jullie dat in twijfel trekken als de resultaten er niet zijn', zegt Ten Hag eerlijk tegenover de BBC.

'Maar ik ben geen opgever. Ik heb er vertrouwen in dat ik het kan, al bevinden we ons op dit moment in ongelooflijk moeilijke fase', gaat de oud-trainer van Ajax verder. 'Ik neem verantwoordelijkheid en zie het als een uitdaging. Ik moet dicht bij mijn spelers blijven en we moeten samen vechten.'

Belangrijke wedstrijden voor Manchester United

Manchester United, dat dit seizoen kampt met behoorlijk wat blessures en nu ook middenvelder Casemiro zag wegvallen, speelt aankomend weekend op bezoek bij Fulham. Op dit moment staat Manchester United achtste in de Premier League. Enkele dagen later wacht een belangrijke Champions League-wedstrijd op bezoek bij FC Kopenhagen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.