'Ten Hag geeft niet op en ziet hereniging met De Jong nog altijd zitten'

door Cristian de Jong 28

Bron BBC

'Ten Hag geeft niet op en ziet hereniging met De Jong nog altijd zitten'

door Cristian de Jong 28

Bron BBC

Laatst geüpdatet

Frenkie de Jong kan aankomende zomer alsnog de overstap maken naar Manchester United. Afgelopen transferperiode was de oud-Ajacied al dichtbij een transfer naar Engeland, maar deze overstap ging uiteindelijk niet door en zodoende bleef De Jong speler van FC Barcelona. Diverse Engelse media melden echter dat The Red Devils de hoop nog altijd niet hebben opgegeven.

Onder andere de BBC beweert dat Manchester United nog altijd hoopt op de komst van De Jong. Het zal dan niet gaan om een winterse transfer. De middenvelder zal dan in de zomer moeten worden herenigd met zijn voormalig oefenmeester Erik Ten Hag, zo wordt gemeld.

Afgelopen zomer had De Jong de overstap naar Engeland al kunnen maken. De oud-Ajacied was niet zeker van zijn plekje in Catalonië en het einde van het tijdperk van De Jong bij Barcelona leek nabij. De 25-jarige speler bleef zijn ploeg destijds trouw en besloot niet te vertrekken. De Jong kende een lastige start van het seizoen, maar kwam richting het WK regelmatig in aanmerking op een basisplaats bij de Catalanen. Tijdens het WK gaf De Jong aan niet op geruchten in te willen gaan. 'Over clubvoetbal ga ik sowieso niet praten', vertelde de Nederlander destijds op een persconferentie.

De Jong kan aankomende zomer dus worden herenigd met Ten Hag, waar hij bij Ajax ook al mee samenwerkte. Zo behaalde het tweetal de halve finale van de Champions League en won het meerdere prijzen in eigen land. Naast de interesse in De Jong zou Manchester United ook de mogelijkheid overwegen om Jude Bellingham over te nemen van Borussia Dortmund.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.