Tagliafico reageert op ophef: 'Ik zal iedere dag alles blijven geven'

door NielsOpdam 69

Bron Instagram

Tagliafico reageert op ophef: 'Ik zal iedere dag alles blijven geven'

door NielsOpdam 69

Bron Instagram

Laatst geüpdatet

Nicolás Tagliafico heeft via Instagram gereageerd op berichten in de media over een disciplinaire straf van Fabio Grosso. De trainer van Olympique Lyon was niet blij met het feit dat de Argentijnse linksachter op zijn vrije dag een rugbywedstrijd van Argentinië bezocht.

Na de interlandperiode kreeg Tagliafico een vrije dag van Grosso om bij te komen van de lange vliegreis vanuit Argentinië. De oud-Ajacied ging op zijn vrije dag naar de halve finale van het WK rugby tussen Nieuw-Zeeland en Argentinië. Franse media berichtten dat de trainer van Lyon daar niet blij mee was. Grosso zou de linksachter om die reden buiten de selectie hebben gehouden voor het duel met Clermont Foot (1-2 verlies).

Tagliafico reageert via Instagram op de ontstane ophef en schrijft dat de berichten over een sanctie vanuit de club 'fout en schandelijk' zijn. De Argentijn keerde naar eigen zeggen fit terug na de interlandperiode, maar hoorde na een gesprek met Grosso dat hij niet zou spelen tegen Clermont Foot. 'Die beslissing heb ik geaccepteerd. Hij vertelde mij ook dat hij het niet leuk vond dat ik vrijdagmiddag de rugbywedstrijd heb bezocht. Na zoveel jaar als professional kennen de mensen mijn toewijding. Ik zal iedere dag alles blijven geven', schrijft de oud-Ajacied.

Olympique Lyon staat onderaan in Frankrijk

Olympique Lyon zit momenteel in een slechte fase. De Fransen verloren afgelopen zondag voor de zesde keer in dit seizoen. Het elftal van Tagliafico heeft pas drie punten na negen competitiewedstrijden. Olympique Lyon staat daarmee op de laatste plaats in de Ligue 1. Aankomende zondag gaat de ploeg van Grosso op bezoek bij Olympique Marseille.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.