'Super League-plannen niet van de baan; Juventus en Spaanse grootmachten zetten door'

door Jesse ter Haar 68

Bron RMC Sport

'Super League-plannen niet van de baan; Juventus en Spaanse grootmachten zetten door'

door Jesse ter Haar 68

Bron RMC Sport

Laatst geüpdatet

De Super League is zeker nog niet geheel van de baan, zo blijkt uit informatie van RMC Sport. Volgens het medium zouden de overgebleven clubs samen met een PR-bedrijf nog altijd zoeken naar de juiste oplossing.

Het zijn Juventus, FC Barcelona en Real Madrid die zich nog altijd niet definitief terug hebben getrokken na de eerder naar buiten gebrachte plannen voor een Europese supercompetitie. Eerder dit jaar kwamen grootmachten uit Engeland, Spanje en Italië naar buiten met een statement over de oprichting ervan, maar na dreigende sancties vanuit de UEFA trokken de andere clubs zich terug.

Het terugtrekken van het grootste gedeelte van de clubs weerhoudt de overgeblevene er echter niet van het plan door te zetten. Ditmaal doen Juventus, FC Barcelona en Real Madrid het echter niet alleen, want zij zijn van plan het samen met een groot team te doen.

Een grootschalig PR-bedrijf moet de clubs bijstaan tijdens de missie. De taak van die organisatie is om de argumenten van de UEFA tégen de Super League in acht te nemen en bij voorbaat al te weerleggen. Verder komt er ook een team van advocaten aan te pas.

Donderdagavond ontmoeten Zweden en Spanje elkaar opnieuw. Benieuwd naar de quoteringen? Je vindt ze hier!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties