'Suárez vervolgt zijn loopbaan bij Inter Miami en tekent voor één jaar'

door NielsOpdam 25

Bron El País

'Suárez vervolgt zijn loopbaan bij Inter Miami en tekent voor één jaar'

door NielsOpdam 25

Bron El País

Laatst geüpdatet

Luis Suárez lijkt zijn voetballoopbaan daadwerkelijk te gaan vervolgen bij Inter Miami, zo meldt het Uruguayaanse medium El País woensdag. In de Verenigde Staten kan de oud-spits van Ajax herenigd worden met diverse oud-teamgenoten van FC Barcelona.

Momenteel speelt Suárez bij Grêmio, waar hij een contract heeft tot het einde van dit seizoen. In Brazilië eindigt het seizoen in december, waarna de oud-Ajacied transfervrij is. Volgens El País ligt 'alles op schema' voor een overstap van de Uruguayaan naar Inter Miami. 'Hierdoor zal El Pistolero zijn vriend Lionel Messi opnieuw ontmoeten, net als zijn andere voormalig teamgenoten Sergio Busquets en Jordi Alba.'

Het Uruguayaanse medium schrijft verder dat er al mailcontact heeft plaatsgevonden tussen het kamp van Suárez en Inter Miami. 'Het oorspronkelijke idee is dat de spits een contract voor één jaar ondertekent in de Verenigde Staten', schrijft het medium. Er wordt daarnaast nog een optie opgenomen voor een extra seizoen in Miami.

Trainer Inter Miami bevestigde interesse in Suárez

Eerder bevestigde Gerardo Martino, trainer van Inter Miami, de interesse in Suárez. 'Voor komend seizoen hebben we een analyse mét en één zonder Luis Suárez gemaakt. Als de mogelijkheid er ligt om hem naar Inter Miami te halen, zullen we proberen toe te slaan.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.