'Sinkgraven legde late transfermogelijkheid naar Anderlecht naast zich neer'

door Cristian de Jong 31

Bron Het Nieuwsblad

'Sinkgraven legde late transfermogelijkheid naar Anderlecht naast zich neer'

door Cristian de Jong 31

Bron Het Nieuwsblad

Laatst geüpdatet

Daley Sinkgraven heeft een late transfer naar RSC Anderlecht naast zich neergelegd, zo weet Het Nieuwsblad. De verdediger begint nu aan zijn laatste maanden van zijn contract bij Bayer Leverkusen en lijk zijn contract niet te gaan verlengen bij de Duitsers.

Anderlecht had in Harry Toffolo de perfecte nieuwkomer voor ogen. De Belgen leken de verdediger voor het grijpen te hebben, maar kregen uiteindelijk toch te horen dat Toffolo niet mocht vertrekken bij zijn club, Nottingham Forest.

Zodoende kon Anderlecht op zoek naar een nieuwe potentiële aanwinst. Sinkgraven werd aangeboden aan Anderlecht, maar zag een overstap naar Paars-Wit echter niet zitten. De oud-Ajacied heeft bij zijn huidige werkgever Bayer Leverkusen nog een contract tot de aankomende zomer en een kans op contractverlening lijkt klein, zo klinkt het. Sinkgraven zal dus mogelijk transfervrij de deur uitgaan in Duitsland.

Sinkgraven bij Ajax

Bij Ajax kwam Sinkgraven tot 63 duels in de Eredivisie, waarin hij één keer het doel wist te treffen. Op 17 juni 2019 tekende de verdediger een contract in Leverkusen voor vier jaar. Dit seizoen speelde Sinkgraven slechts zes duels en was hierin eenmaal aangever.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.