Senegal moet Mané definitief missen op WK door blessure

door Brent Tomassen 12

Bron Fabrizio Romano

Senegal moet Mané definitief missen op WK door blessure

door Brent Tomassen 12

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Sadio Mané mist het WK 2022 in Qatar definitief door een blessure, opgelopen bij zijn club Bayern München. Dit meldt Fabrizio Romano op Twitter. De sterspeler van Senegal, de eerste opponent van het Nederlands elftal op het WK, is onvoldoende hersteld van zijn kwetsuur.

Mané liep de blessure op in de laatste wedstrijd van Bayern München en lang was onduidelijk wat de ernst hiervan was. Donderdagavond laat de nationale bond van Senegal weten dat Mané definitief niet in actie zal komen in Qatar.

De aanvaller is niet de eerste speler die de afgelopen tijd geblesseerd raakte bij de Duitse topclub. Matthijs de Ligt viel een week eerder uit bij de landskampioen. De verdediger is inmiddels hersteld en maakt zich op voor zijn eerste WK.

Het Nederlands elftal speelt maandag om 17.00 uur Nederlandse tijd tegen Senegal. De wedstrijd zal met beeld te zien zijn bij de NOS en is ook te volgen via ons livetopic!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.