Seedorf in bestuur van UEFA-stichting voor kinderen: 'Een eer en een genoegen'

door Bas Velzel 39

Bron UEFA

Seedorf in bestuur van UEFA-stichting voor kinderen: 'Een eer en een genoegen'

door Bas Velzel 39

Bron UEFA

Laatst geüpdatet

Clarence Seedorf gaat deel uitmaken van het bestuur van de UEFA Foundation for Children. De oud-speler van Ajax gaat zich via de stichting inzetten om kinderen die het minder hebben te helpen. Hij hoopt dat hij zijn invloed goed kan gebruiken.

'Het is een eer en een genoegen om deel uit te maken van deze UEFA-stichting voor kinderen. Ik heb de activiteiten op de voet gevolgd en ben zeer gelukkig het werk te kunnen steunen', laat Seedorf weten via de website van de UEFA.

Seedorf zet zich al twintig jaar in voor goede doelen en hoopt dat hij zijn ervaring mee kan nemen naar de stichting van de voetbalbond. 'Mijn ervaring heeft mij inzichten wat er nodig is om een impact te maken en projecten te ontwikkelen die echt een verschil kunnen maken.

Ook de president van de UEFA, Aleksander Ceferin, is blij met de komst van Seedorf in het bestuur. 'Hij heeft niet alleen een inspirerend verhaal als een van de meest succesvolle spelers van zijn generatie, maar hij heeft ook altijd zijn ervaringen gebruikt om de wereld te verbeteren. Het is een grote meerwaarde hem erbij te hebben om samen te werken het leven van gehandicapte kinderen over de hele wereld te verbeteren.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.