Schuurs oogst lof in Italië: 'Hij betoverde iedereen in San Siro'

door Cristian de Jong 33

Bron Torino, Tuttosport

Schuurs oogst lof in Italië: 'Hij betoverde iedereen in San Siro'

door Cristian de Jong 33

Bron Torino, Tuttosport

Laatst geüpdatet

Perr Schuurs oogst de nodige lof in Italië. De oud-Ajacied maakte afgelopen zomer de overstap van Ajax naar Torino. De Amsterdammers ontvingen negen miljoen euro, exclusief 2,3 miljoen euro aan bonussen voor de verdediger. Men kijkt in Italië vol bewondering naar Schuurs.

Woensdagavond won Torino knap van het grote AC Milan in het Italiaanse bekertoernooi. De ploeg van Schuurs won in de verlenging en stond voor een groot gedeelte van de wedstrijd zelfs met een man minder. 'Natuurlijk ben je moe. Maar wat maakt het uit, we hebben gewonnen', vertelt Schuurs tegenover het clubkanaal van Torino.

De oud-Ajacied vertelt dat het een lastige opgave werd na de rode kaart van Koffi Djidji. 'We moesten gewoon doorgaan en ons concentreren om geen doelpunt tegen te krijgen. Met tien man winnen maakt dit succes nog mooier.'

Schuurs krijgt van Tuttosport een 7,5 als rapportcijfer. De verdediger was hiermee één van de uitblinkers. 'Hij liet zich één keer verrassen door Charles De Ketelaere. Dat was zijn enige fout in deze gladiatoren-wedstrijd. Hij betoverde iedereen in San Siro.' Of Schuurs in de toekomst vaker in San Siro in actie zal komen, is nog even de vraag. Internazionale zou interesse hebben in de Nederlander na zijn uitstekende eerste seizoenshelft.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.