Ronaldo kent geen sympathie voor Ten Hag: 'Hij geeft mij niet het respect dat ik verdien'

door Cristian de Jong 42

Bron Talk TV

Ronaldo kent geen sympathie voor Ten Hag: 'Hij geeft mij niet het respect dat ik verdien'

door Cristian de Jong 42

Bron Talk TV

Laatst geüpdatet

Cristiano Ronaldo is niet te spreken over Manchester United-trainer Erik ten Hag. Tegenover Talk TV heeft de Portugese superster zich onder meer uitgelaten over de huidige situatie van The Red Devils en hij heeft daarnaast veel te zeggen over Ten Hag.

Zo legde Ten Hag hem een schorsing op na te hebben geweigerd in te vallen tegen Tottenham Hotspur. Met nog drie minuten te gaan vroeg Ten Hag aan Ronaldo om in te vallen. De aanvaller weigerde het veld te betreden, waarna hij boos de kleedkamer vroegtijdig opzocht. Ook verliet Ronaldo het stadion voordat het laatste fluitsignaal te horen was. 'Ik denk niet dat hij mij het respect geeft dat ik verdien', vertelt Ronaldo.

Volgens Ronaldo deed Ten Hag dit niet zonder reden. 'Hij deed het expres, om mij uit de tent te lokken.' De vijfvoudig winnaar van de Ballon d'Or vertelt vervolgens dat Ten Hag een gebrek aan empathie heeft. 'Je vraagt niet aan iemand die alles heeft gewonnen om drie minuten te spelen. Dat is onacceptabel', geeft hij aan. Toch lijkt Ten Hag in de media lovend te zijn over de Portugees. 'Dat is alleen maar voor de bühne. Honderd procent.'

Vroegtijdig einde aan samenwerking met Ten Hag

Er lijkt dus een vroegtijdig einde te komen aan de samenwerking van Ronaldo met Ten Hag. Ronaldo zou toe zijn aan iets nieuws, zo geeft hij aan. 'Misschien is het goed voor Manchester United en voor mij om aan een ander hoofdstuk te beginnen, voor mij is dat waarschijnlijk het beste.' Daarnaast lijkt Ronaldo hongerig te zijn voor het WK. 'Ik ben fitter dan ooit en ga het geweldig doen', aldus de Portugees.

Maak elke wedstrijd van Oranje kans op 2500 euro cash door deze zes vragen in te vullen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.